ΧΩΡΙΣΕ πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια – Είναι και πάλι… single!

Μετά από έξι χρόνια γάμου

ΧΩΡΙΣΕ πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια – Είναι και πάλι… single!

Είχαν γνωριστεί το 2007 στο Λονδίνο και 3 χρόνια μετά, τον Μάρτιο του 2010 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία κλειστή τελετή.

Να που όμως τελικά ο Ντέιβιντ Σίμερ και η Ζόι Μπούκαμ αποφάσισαν 10 χρόνια μετά τη γνωριμία τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους!

Ο αγαπημένος Ρος από τα «Φιλαράκια» και η φωτογράφος από τη Μεγάλη Βρετανία που πριν από πέντε χρόνια, κράτησαν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, Cleο Buckman Schwimmer δεν είναι πια μαζί!

Μάλιστα, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του, εκδίδοντας κοινή ανακοίνωση στο USA TODAY.

«Με μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλικά αισθήματα αποφασίσαμε να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά, όσο θα καθορίζουμε το μέλλον της σχέσης μας. Προτεραιότητά μας φυσικά είναι η ευτυχία της κόρης μας και κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών και για αυτό ζητούμε τη στήριξη αλλά και το σεβασμό της προσωπικής μας ζωής. Την ίδια ώρα θα συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε την κόρη μας μαζί, σε αυτό το νέο κεφάλαιο της οικογένειάς μας», έγραψαν στο e-mail που απέστειλαν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top