Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Το love story του ζευγαριού που ζει τον απόλυτο έρωτα!

Αυτή την περίοδο βρίσκονται μαζί στον Άγιο Δομίνικο

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Το love story του ζευγαριού που ζει τον απόλυτο έρωτα!

Full in love είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα και για χάρη της άφησε τη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα. Από το Σεπτέμβρη μάλιστα συζεί με το κορίτσι του, στο Παγκράτι και είναι στα καλύτερά του.

Τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι έκανε μία μικρή απόδραση στη γενέτειρα του Σάκη. Πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στην συμπρωτεύουσα όπου η Χριστίνα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους γονείς του αγαπημένου της. Φαίνεται πως η 27χρονη κέρδισε αμέσως την συμπάθειά τους.

Ωστόσο, πριν από έναν μήνα ο Σάκης έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor και η Χριστίνα του είχε ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη λίγο πριν αναχωρήσει!

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα βίντεο από το πάρτι στο οποίο τραγουδά μαζί με την αγαπημένη του.

Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες η Χριστίνα παραιτήθηκε από την δουλειά της και πήγε να βρει τον αγαπημένο της στον Άγιο Δομίνικο! 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top