ΕΚΡΑΞΑΝ την Πασχάλη για τα όσα είπε για τον Αγγελόπουλο στο «Happy Day»: «Λες και έκανε διάγγελμα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το πρωί της Παρασκευής, η τηλεοπτική παρέα του «Happy Day» σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης από την Σόφη Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον μονόλογο που έκανε η personal trainer.

«Πολύ σοβαρά το πήρε η Σόφη, λες και έκανε διάγγελμα! Συγγνώμη, ο κόσμος δεν ψηφίζει; Ποιο ψέμα; Ο κόσμος έχει αγαπημένους παίκτες, τα φαβορί. Τι δεν είδε ο κόσμος, ότι έφαγε το μπαρμπούνι με τον έναν και όχι με τους πέντε; Τόσο σοβαρός ο λόγος; Περιμένουμε τόσο καιρό να δούμε γιατί αυτός ο Αγγελόπουλος είναι τόσο αντιπαθής και μισητός. Περιμένουμε να δούμε έναν σοβαρό λόγο και… Τι μανία είναι αυτή με το αρχηγιλίκι που έχουν όλοι στην Ελλάδα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σχολίασε ότι η γυμνάστρια έκανε όπως κάνουν οι κόρες της που τσακώνονται για τα πιατάκια που θα φάνε, ανούσιους λόγους που το κάνουν ολόκληρο θέμα.

Το λόγο πήρε η Ελένη Τσολάκη η οποία είπε: «Γιατί δεν πάνε και οι άλλοι για ψάρεμα και πέφτουν και κοιμούνται, άμα θέλουν να φάνε ψάρια; Το να είναι 15 άτομα μαζεμένοι και όλοι να σε κράζουν, τι να υπερασπιστείς; Και τι εννοεί μπαίνει μπροστά; Εγώ αναρωτιέμαι με τη Σόφη, πώς μιλάει έτσι για το ψέμα»;

Η υπόλοιπη ομάδα αυτό που σχολίασε είναι πως, για τον λόγο ότι είναι πολύ καλός παίκτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος προσπαθούν με τις κλίκες να τον λασπολογήσουν! 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top