Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα έκανα ενημερωτική εκπομπή με την Μάρα Ζαχαρέα»

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Happy Day», στο συμβόλαιό της στον Alpha, στον σύζυγό της Θέμη, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία της να κάνει ενημερωτική εκπομπή.

«Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν ένα μελλοντικό βήμα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι αμιγώς ενημερωτικό» ανέφερε.

Ερωτηθείσα από την Ζήνα Κουτσελίνη με ποια θα έκανε ενημερωτική εκπομπή: «Με την φίλη μου την Μάρα Ζαχαρέα που την αγαπώ» απάντησε δίχως ενδοιασμό. 

Το συμβόλαιο με τον Alpha και τα νούμερα

«Έχω συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το 2018 με προοπτική ανανέωσης. Οπότε σίγουρα και του χρόνου θα είμαι στον Alpha. Όντως στην αρχή της σεζόν αντιμετωπίσαμε κάποιο ζήτημα με την τηλεθέαση. Θεωρώ ότι όμως δεν ήταν τυχαίο. Δεν έφταιγε μόνο μία κόπωση στην ομάδα, κάποιο ζήτημα στη σκαλέτα ή στη ροή της εκπομπής. Συνδυάστηκε αυτή η κόπωση στα νούμερα στην αρχή της σεζόν με την ιστορία με τις τηλεοπτικές άδειες, που το κομμάτι του Βερύκιου είχε επεκταθεί και λέγαμε λίγο πολύ τα ίδια πράγματα. Ο κόσμος κάπου κουράστηκε. Όταν τελείωσε αυτή η ιστορία, κάναμε κάποιες συσκέψεις να βρούμε τους ρυθμούς μας, ανανεώσαμε, φρεσκάραμε τη σκαλέτα μας, ενδυναμώσαμε το πρώτο κομμάτι, από τα Χριστούγεννα και μετά ξαναβρήκαμε τους ρυθμούς μας».

Η Σταματίνα, μετά το αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της Ζήνας Κουτσελίνη, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της, ενώ μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών μετά από τροχαίο, αλλά και για τον άντρα της ζωής της Θέμη Σοφό.

Για τον πατέρα της

«Θα του έλεγα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα. Μέσα μου είναι μια πληγή ανοιχτή,  γιατί το να φεύγει ένας πολύ δικός σου άνθρωπος και στη χρονική στιγμή που εσύ είσαι σε μία κόντρα -μια κόρη στην εφηβεία (όπως ήμουν εγώ) που δεν θέλει να δεχτεί την αυστηρότητα του πατέρα της και όλο αυτό να μην έχει καταλαγιάσει- σου αφήνει ένα κενό. Εγώ τότε του μπαμπά μου δεν πρόλαβα να του πω τα σ’ αγαπώ που ήθελα, να του δείξω ότι μπορεί να είχα τα αυτιά μου κλειστά, όπως μου έλεγε, αλλά άκουγα όσα μου έλεγε. Το κουβαλάω μέσα μου. Όταν ο άνθρωπός σου φεύγει από τη ζωή και φεύγει ξαφνικά είναι πολύ σκληρό».

Για τον Θέμη Σοφό

«Το κομμάτι του πατέρα μου που έχω βρει στον Θέμη είναι η ασφάλεια. Η ασφάλεια η συναισθηματική. Όταν είμαι μαζί του δεν με νοιάζει τίποτα. Είναι εκείνος για εμένα. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα με καθησυχάσει με μια κουβέντα του... Για μένα ο Θέμης είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο ο άντρας μου, ο σύντροφός μου, ο πατέρας των κοριτσιών μου. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να συζητήσω τα πάντα, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι η πατρική-σταθερή φιγούρα στη ζωή μου.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top