ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Vogue κυκλοφορεί στη Μέση Ανατολή με την Τζίτζι Χαντίντ στο εξώφυλλο! Ποια πριγκίπισσα την εκδίδει

Η ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ η Vogue κυκλοφορεί στη Μέση Ανατολή με την Τζίτζι Χαντίντ στο εξώφυλλο! Ποια πριγκίπισσα την εκδίδει

Το διάσημο μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ, θα φιλοξενείται στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του περιοδικού Vogue Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

Η Χαντίντ εμφανίζεται σε δύο διαφορετικές φωτογραφίες για το εξώφυλλο του Vogue Arabia έχοντας στο κεφάλι της μια κεντημένη μαντίλα. Το μοντέλο, που έχει παλαιστινιακή καταγωγή, δήλωσε ότι η εμφάνιση «είναι τα πάντα» για εκείνη.

«Νομίζω ότι η ομορφιά του να υπάρχουν διεθνείς εκδόσεις του Vogue είναι ότι, ως κοινωνία της μόδας, μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο διαφορετικές κουλτούρες», έγραψε το μοντέλο στο Instagram.

Kαι πρόσθεσε: «Ελπίζω αυτό το περιοδικό να δείξει μια ακόμη πτυχή της βούλησης της βιομηχανίας της μόδας να εξακολουθεί να δέχεται, να γιορτάζει και να εντάσσει όλους τους ανθρώπους και τα έθιμα και να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ότι έχουν φωτογραφίες μόδας και στιγμές με τις οποίες μπορούν να ταυτιστούν και με αυτό τον τρόπο να μαθαίνουν και να εξελίσσονται».

Ο εκδοτικός οίκος Condé Nast International όρισε διευθύντρια της νέας έκδοσης την πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας Ντίνα Αλτζουχάνι Αμπντουλαζίζ και όπως ανακοίνωσε αρχικά θα εγκαινιάσει μια δίγλωσση αραβο-αγγλική ηλεκτρονική έκδοση και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει η έντυπη έκδοση.

Το έντυπο θα κυκλοφορεί σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής περιλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, του Μπαχρέιν, του Κατάρ, του Κουβέιτ, του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top