9 μήνες: «Ο Στέφανος παρασύρεται από το πάθος του για τη Μυρτώ»

Καθημερινά στις 17:45 στο STAR

Η Έλσα απογοητεύεται όταν το ταξί με το οποίο παρακολουθεί τον Στέφανο, τον χάνει από το οπτικό του πεδίο. Ο Μάνος κανονίζει την έξοδό του με τη Μυρτώ.

Ο Στέφανος παρασύρεται από το πάθος του για τη Μυρτώ, ενώ ο Μάνος την περιμένει στο ραντεβού τους. Η Μάρθα βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία όταν η Δάφνη της λέει ότι ξέρει για τον γάμο της Ελπίδας και του Φοίβου. Η Σοφία συγκινείται με ένα γράμμα της Νεφέλης. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως πίσω από τον βιαστικό γάμο των παιδιών κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. Η Μυρτώ ξαφνιάζεται όταν ο Στέφανος της λέει πως η Έλσα είναι κόρη του Ραζή. Την ίδια ώρα, ο Μάνος εκνευρίζεται με την αργοπορία της Μυρτώς και φεύγει από το εστιατόριο. Η Μάρθα νιώθει μεγάλη συγκίνηση με την Ελπίδα, που φτιάχνει τώρα τη ζωή της με τον Φοίβο.

Η Δάφνη συναντάει τη γυναίκα του Σερέτη, που έχει έρθει για λίγες μέρες στην Κύπρο. Η Σοφία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Εξεταστική Επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου. Η Δάφνη ακούει ταραγμένη τη γυναίκα του Σερέτη που λέει πως ο Γιάννης ήταν πάντα άβουλος, αλλά μπροστά στο να έχει χρήμα και εξουσία θα μπορούσε να γίνει μέχρι και επικίνδυνος.

Ο Διαμαντίδης βρίσκεται στο σεπαρέ με την Εύα, όταν μπαίνει ο Σερέτης. Η Δάφνη ζητάει από την πρώην σύζυγο του Σερέτη να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή τους. Η Ελίζα ετοιμάζει το σπίτι της για να υποδεχτεί τον Αντρέα. Πεπεισμένος ότι η Μάρθα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Δημοσθένους, ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να βρει στοιχεία από το παρελθόν της. Η Ελπίδα στέλνει μήνυμα στη Μάρθα, πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη νέα της ζωή με τον Φοίβο.

Η Μαρίνα σοκάρεται όταν ακούει τις κραυγές μιας γυναίκας από το καταφύγιο και τον άσχημο τρόπο που της συμπεριφέρονται. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή της Σοφίας, όταν μπαίνει ο Χρήστος και διακόπτει τη διαδικασία. Η Μυρτώ καταστρώνει σχέδιο για να καταλάβει αν ο Ραζής μπήκε στη ζωή της για να της στήσει κόλπο.

Η Έλσα προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του Στέφανου, που είναι συνέχεια επιθετικός και γεμάτος νεύρα. Η Κρίστη αγωνιά μήπως το βράδυ της συναυλίας την προδώσει η φωνή της. Η Άννα την καθησυχάζει πως είναι από την κούραση. Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μια συσκευασία με παιδική τροφή που περιέχει αμύγδαλο και της ζητάει να την αντικαταστήσει με αυτές που έχουν στο σπίτι. Η Στέλλα δειλιάζει, αλλά η συμπεριφορά του Άλκη δεν της αφήνει περιθώρια να κάνει πίσω.

Η Ελίζα περιμένει τον Αντρέα, αλλά εκείνος αλλάζει κατεύθυνση και πηγαίνει στη Δίωξη. Η Δάφνη και ο Δημήτρης, μετά τη συζήτηση με την πρώην γυναίκα του Σερέτη, βεβαιώνονται πως εκείνος είναι ο αρχηγός της νέας Red Swan. Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βλέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη που φιλιούνται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top