Απόψε στο Star: «Superman: Η επιστροφή»

Συντονιστείτε στις 22:00

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Σούπερμαν εγκατέλειψε τη Γη για να αναζητήσει την πατρίδα του, τον πλανήτη Κρύπτον. Όμως, το ταξίδι του έχει απογοητευτική κατάληξη: τώρα πια ο Κρύπτον είναι ένας πλανήτης κατεστραμμένος, χωρίς ίχνη ζωής και τα ερείπια, που δεσπόζουν στην επιφάνειά του, μαρτυρούν το οριστικό τέλος του.

Η επιστροφή του στη Γη είναι γεμάτη απρόοπτες εξελίξεις. Η παλιά του αγάπη, η Λόις Λέιν, είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρίτσαρντ Χουάιτ, φίλο του αφεντικού της, και μητέρα ενός αγοριού ενώ παράλληλα το μέλλον του πλανήτη απειλείται από την... φιλοδοξία του ψυχοπαθούς Λεξ Λούθορ. Ο τελευταίος, που οι προηγούμενες προσπάθειές του να καταστρέψει την Καλιφόρνια είχαν «πέσει στο κενό», χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Σούπερμαν, ορκισμένος να πάρει την εκδίκησή του, έχει ήδη θέσει τις βάσεις για την εφαρμογή του επόμενου σχεδίου του. Αυτή τη φορά ο Λούθορ σκοπεύει να... δημιουργήσει μια καινούρια ήπειρο! Βέβαια μια τέτοια κίνηση προϋποθέτει τον καταποντισμό των παλιών ηπείρων και τον αναπόφευκτο θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο Σούπερμαν είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει. Μόνο που δεν γνωρίζει πως η νέα αυτή γη έχει ως βασικό συστατικό της τους κρυστάλλους κρυπτονίτη, που ο Λούθορ είχε κλέψει από το Κάστρο της Λήθης και που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα του Σούπερμαν, καθώς είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον εξοντώσει.

Θα καταφέρει άραγε ο μοναχικός υπερήρωας να νικήσει τον Λούθορ για μια ακόμη φορά και να κερδίσει την καρδιά της Λόις Λέιν; Και ποια είναι τελικά η σχέση του με τον γιο της αγαπημένης του;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top