Η Γερμανού στην Μενεγάκη: Η συνάντησή τους την περσινή σεζόν και τα νούμερα τηλεθέασης

Ήταν "απέναντι" τηλεοπτικά- ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η περσινή της αντίπαλος στην μεσημεριανή ζώνη, Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του Epsilon είχε εξομολογητική διάθεση και θέλησε να μιλήσει on air για τη συνάντηση που είχε με την Ελένη, την περσινή σεζόν, που βρίσκονταν «απέναντι» τηλεοπτικά.

«Συνάντησα πέρυσι την Ελένη μετά από πολύ καιρό εκεί που κάνουμε μανικιούρ-παντικιούρ και ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν σε διαφορετικά κανάλια ίδια ώρα. Μπαίνω μέσα και την βλέπω και ένιωσα αυτή τη χαρά που δεν την νιώθεις όταν βλέπεις τον ανταγωνιστή σου. Σαν να είδα μία φίλη που θα μου έκανε και πολύ καλό να τη δω» ανέφερε η Ναταλία και συνέχισε: Πάω, λοιπόν, τη χαιρετάω και μ��υ λέει “Τι κάνεις;” Της λέω “καλά”. Με κοιτάζει και μου λέει: “Δεν είσαι καλά. Το βλέπω εγώ το μάτι σου”. Εκείνη τη στιγμή μου έβγαλε όλη την εξομολογητική διάθεση που έχω όλα αυτά τα χρόνια που την ξέρω και της λέω “Ελένη έχεις δίκιο. Δεν είμαι καλά”».

«Είναι πολύ σπάνιο να συναντάς τον τηλεοπτικό σου αντίπαλο και αυτός να σε κάνει να νιώσεις καλά!» τόνισε η Ναταλία.

Μιλώντας για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης.

«Δεν θέλω να μιλήσω για νούμερα! Αλλά αφού θέλετε, να πω ένα πράγμα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις κανάλια που έχουν άλλη δυναμική μέσα στη μέρα. Αλλιώς είναι ένα κανάλι που κάνει ένα μέσο όρο, όλη την ημέρα, ένα 18%. Και αλλιώς ένα κανάλι που κάνει 10%. Δεν συγκρίνεις το 5 % με το 15%. Ούτε το 20% με το 8%. Άλλες απαιτήσεις έχουν τα κανάλια αυτά μεταξύ τους!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top