«Προδοσία»: Νέες ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο

Μείνετε συντονισμένοι στο Star

«Προδοσία»: Νέες ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο με καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει απόψε η «Προδοσία», η καθημερινή σειρά του Star που μεταδίδεται στις 18:45.

Η απαγωγή της Ζεχρά τους σοκάρει όλους και σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό της Μπερίν, που λιώνει από τις τύψεις. Η συμπεριφορά του Χακάν απέναντι της χειροτερεύει την κατάσταση καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για ότι έγινε. Ο Αχμέτ θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή της Ζεχρά. Στο μεταξύ, ο Χακάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του. Ο Εκρέμ του λέει ότι ξέρει που βρίσκεται η Ζεχρά και καλεί τον γιο του σε μια συνάντηση.

Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για δουλειά του Εκρέμ. Η Γκιουλάι, λίγο πριν φύγει ο Σονέρ, δεν αντέχει και του αποκαλύπτει ότι η Αϊλίν είναι έγκυος. Ο Σονέρ, όπως είναι φυσικό, αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει αυτή την είδηση, που του ανατρέπει τη ζωή.

Αποφασίζει να μείνει και να διεκδικήσει ξανά τη γυναίκα της ζωής του. Η είδηση όμως για την εγκυμοσύνη της Αϊλίν κάνει τον γύρο της γειτονιάς και σύντομα όλη η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με τα σχόλια. Η Αϊλίν θυμωμένη, παίρνει μια ξαφνική απόφαση, που τους αιφνιδιάζει όλους. Η επανεμφάνιση του Σονέρ εξοργίζει την Αϊλίν αλλά και τον Αλί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top