Δείτε πως λειτουργεί στο σεξ μια γυναίκα... ανάλογα με το ζώδιο της!

Μάθετε τα hot γυναικεία μυστικά... με τη βοήθεια των άστρων!

Γυναίκα Κριός: Είναι Κριός και καθώς κυριαρχείται από τον Άρη, είναι ενεργητική και μπορεί να τα κάνει όλα. Της αρέσει να αποκτά εμπειρίες και είναι ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο. Μη χάσετε μαζί της χρόνο για προκαταρκτικά, ειδικά την πρώτη φορά. Είναι περίεργη και έτοιμη για όλ��. Δεν έχετε παρά να την ξελογιάσετε. Πάρτε όλες τις αποφάσεις, χωρίς να ρωτήσετε τίποτα. Είναι η γυναίκα της πρώτης βραδιάς, δεν ξέρει πώς να κάνει έρωτα ή παριστάνει πως δεν ξέρει, για να σας τεστάρει. Μετά από μερικές συναντήσεις, έκπληξη! Θα σας δώσει μαθήματα! Διαφεντεύει, επιβάλλεται και θα σας μετατρέψει σε σκλάβο και υποχείριό της. Θα σας κάνει, με την κυριαρχία της στο κρεβάτι, να χάσετε το μυαλό σας.
Γυναίκα Ταύρος: Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, είναι αποφασισμένη να σας αποπλανήσει και να σας επιβληθεί. Η Εύα άλλαξε τη μορφή του κόσμου μόνο με ένα μήλο. Αν είστε ανύπαντρος, μπορείτε να κρατήσετε εσείς τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμα κι αν αυτό δεν αποδειχτεί τόσο εύκολο. Θα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο για να σας κρατήσει, ακόμα και τον εκβιασμό. Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, επειδή η αρμονία και η σύμπνοια είναι πολύ σημαντικά γι΄ αυτή. Οι πλατωνικές σχέσεις είναι ο εχθρός της ζωής της και δεν τις απολαμβάνει ούτε τις επιδιώκει. Αν την παντρευτείτε, να ξέρετε ότι -όσο περνάει από το χέρι της- ο γάμος σας θα κρατήσει μια ζωή. Δεν υπάρχει η λέξη «διαζύγιο» στο λεξικό της. Αν είστε ήδη παντρεμένος με άλλη γυναίκα, προσέξτε! Η επιθυμία της για αποκλειστικότητα στην αγάπη, μπορεί να σας οδηγήσει στο διαζύγιο με τη σύζυγό σας. Απολαμβάνει το σεξ, αλλά μην περιμένετε ασυνήθιστους τρόπους σ΄ αυτό. Είναι απαιτητική ερωμένη και αφήνει τον σύντροφό της ξέπνοο. Της αρέσει ο στοματικός έρωτας, να κάνει και να της κάνουν. Ιδανικοί σεξουαλικοί ��ύντροφοι: Καρκίνος, Τοξότης, Σκορπιός και Λέων. Αγαπημένη σεξουαλική “διαστροφή”: να της πιπιλίζετε τα δάχτυλα, ένα-ένα. Επίσης, της αρέσει και το δάγκωμα….!
Γυναίκα Δίδυμοι: Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή, είναι ειδική στο να φτιάχνει την ατμόσφαιρα: μουσική, χαμηλά φώτα, αναπαυτικά μαξιλάρια, πορνό ταινίες, είναι όλα στο πρόγραμμα. Φοβάται τις ατέλειές της και γι΄αυτό θα αποδειχτεί λίγο δύσκολο να την γδύσετε. Η πίστη δεν είναι το δυνατό της σημείο. Φοβάται την ισόβια δ��σμευση και την απώλεια της ελευθερίας της. Γι΄αυτό προτιμά το ρόλο της ερωμένης μέσα σε μια ελεύθερη σχέση. Αν την παντρευτείτε, αποφύγετε να πέσετε στη ρουτίνα, ώστε να μην πιστέψει ότι της φορέσατε τη σιδερένια μπάλα του φυλακισμένου. Οι ��δανικοί ερωτικοί σύντροφοι: Λέων, Σκορπιό, Υδροχόος, Ζυγός και Κριός. Αγαπημένο σεξουαλικό αξεσουάρ: Ο δονητής.
Γυναίκα Καρκίνος: Είναι όμορφη σαν τη Σελήνη. Είναι η μοιραία γυναίκα που χρειάζεται ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Σε ερωτικές ή οικογενειακές διαφωνίες θα αντιδράσει με μια δύναμη που της εκχωρείται από την ίδια της την προσωπικότητα, η οποία τείνει να είναι ευμετάβλητη, καπριτσιόζικη και ρομαντική, όλα όμως σε βαθμό υπερβολής. Σας θέλει προστάτη, φερέγγυο, συμπονετικό αλλά πάνω απ΄όλα…πλούσιο. Εάν την απατήσετε, η «κλώσσα» Καρκίνος θα σας εγκαταλείψει για τα παιδιά της και θα δώσει σ΄αυτά όλη της την αγάπη.Η αγαπημένη της στάση: μπρούμυτα με τον άντρα πίσω της.
Ιδανικοί σεξουαλικοί παρτενέρ: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθείς. Μπορεί να γίνει σκλάβα για τη σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου της!
Γυναίκα Λέων: Κομψή, λάγνα, προκλητική και οκνηρή! Η κυρία Λέων είναι η πιο παράξενη γυναίκα του ζωδιακού και πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά το…βάρος της. Για κείνη, η αγάπη έπεται της ανάγκης της να επιβληθεί στη ζωή. Θα αγαπήσει αληθινά μόνο ένα ανώτερό της άτομο που θα της προσφέρει το Απόλυτο. Δεν έχει απωθημένα στον έρωτα. Αν ψάχνει για περιπέτεια, είναι επειδή θέλει να αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι Γυναίκα. Είναι όμορφη και επιθυμητή. Όταν παντρευτεί, με την εύθικτη προσωπικότητά της, θα έχει μια τάση να κλείνεται στο καβούκι της. Αν την απατήσετε, θα αρχίσει να ψάχνει ξανά ��� αλλού. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ζυγός, Τοξότης, Κριός. Στη σεξουαλική της ντουλάπα θα βρείτε: στηθόδεσμους και κιλοτάκια που ανοίγουν με κάθε τρόπο!
Γυναίκα Παρθένος: Εξουσιάζεται από τον Ερμή: όχι τώρα, όχι τόσο γρήγορα, μια άλλη φορά… Η κριτική της είναι ένα καταστροφικό χαρακτηριστικό. Η αγάπη της για ηρεμία και γαλήνη την ωθεί στην αγαμία. Διαθέτει τέλειο σώμα, γίνεται καλή σύζυγος, και τη χαρακτηρίζουν η σύνεση και η οικονομική σοβαρότητα. Είναι πιστή και αξιοσέβαστη (τρέμει τις ψυχικές διαταραχές), συγκρατημένη, φοβάται να απογοητευτεί. Ο τρόπος που ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μπορεί να κουράσει τον αγαπημένο της. Αλλά με ένα καλό κοκτέιλ μπορεί να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο στη φαντασία, κάτι που θα την απελευθερώσει, επιτρέποντάς της να σας ξελογιάσει. Αν συμβεί αυτό, να είστε προνοητικός γιατί θα δείτε μπροστά σας το αντίθετο όλων των ανωτέρω. Η «απελευθερωμένη» Παρθένος αγαπά τον αμοιβαίο αυνανισμό και απολαμβάνει τις μικρές «τιμωρίες». Είναι καλλιτέχνης στην ικανοποίηση του εραστή της. Αγαπημένη “διαστροφή”: δεν μπορεί πραγματικά να το απολαύσει, αν δεν βρίσκεται μπροστά και τρίτο πρόσωπο. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος και Υδροχόος.
Γυναίκα Ζυγός: Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, είναι όμορφη, κομψή και προκλητική, περισσότερο γυναίκα από οποιαδήποτε άλλη και πάντα λάτρης της ηρεμίας και της ισορροπίας. Δεν συμπαθεί τη μοναξιά. Το ιδανικό της είναι να αποτελέσει το απόλυτο ζευγάρι με τον σύζυγό της, αλλά είναι πολύ απαιτητική απέναντί του, και ζητά να της αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Ο σύντροφός της πρέπει να ξεπερνά τις φιλοδοξίες της. Πρέπει να είναι ευπαρουσίαστος και καλλιεργημένος για να την ξελογιάσει. Σεξουαλικά, έλκεται από ασυνήθιστες καταστάσεις. Κάντε της εκπλήξεις! Αν την απατήσετε, θα αναζητήσει κάποιον άλλο για σχέση, η οποία θα χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ενθουσιασμό και νέα εμπιστοσύνη. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη στάση: Οποιαδήποτε στάση της επιτρέπει να εκθέτει τους γλουτούς της.
Γυναίκα Σκορπιός: Είναι όμορφη και τα μάτια της μο��άζουν με πολύτιμα πετράδια. Παραμένει πάντα νέα, με μακριά μαλλιά και όμορφα χέρια που αναδεικνύονται από τα καλοφτιαγμένα της νύχια. Το μαύρο είναι το χρώμα της. Συχνά χαρακτηρίζεται ως femme fatale, ιέρεια, βαμπ και συνήθως έχει μια δικαιολογία για όλες τις υπερβολές της, συμπεριλαμβανομένης της κτητικής και απόλυτης αγάπης της. Αν είστε ο σύζυγός της, προσέξτε τις νυχιές στην πλάτη σας. Αν είστε ανύπαντρος, αφήστε τη να «οδηγήσει» και ο ερωτισμός της θα σας συντρίψει. Αλλά μια δίαιτα με κρόκους αβγών ανακατεμένους στο κονιάκ σας για μερικές ημέρες, θα σας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης. Μην την απατήσετε, θα σας φαρμακώσει, μεταφορικά ή… όχι. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς. Αφροδισιακά στο σεξ: αρωματ��κό λάδι για μασάζ, λιπαντικό και δονητής.
Γυναίκα Τοξότης: Κυριαρχούμενη από τον Δία, έχει τις πιο υπέροχες γάμπες του ζωδιακού. Οι αστράγαλοί της είναι ευκίνητοι και τα πόδια της σφιχτά, σα να έτρεχε χρόνια σε ποδηλατικούς αγώνες. Είναι φλογερή, σκέτη πυρκαγιά. Επιθυμεί στη ζωή τις ρομαντικές κατακτήσεις, κάνει όμως στις σχέσεις της πολλαπλές συγκρίσεις με το ιδανικό που έχει στο μυαλό της, και το οποίο τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο χαρισματική στη φιλία, που πάντα θα υπάρχει «κάτι» μεταξύ σας. Αποφασίζει να «αράξει» εκεί γύρω στο τέλος της 3ης δεκαετίας της, το πιθανότερο για να αποκτήσει παιδιά. Αυτό μπορεί να συμβεί και νωρίτερα, αν ψάχνει για βόλεμα, για οικονομική και ηθική σταθερότητα. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Λέων, Ζυγός και Υδροχόος. Ερωτικά αξεσουάρ: γάντια και παπούτσια!
Γυναίκα Αιγόκερως: Eίναι σοβαρή, γυναίκα περισσότερο του καθήκοντος και της καριέρας και λιγότερο της οικογένειας. Έχει ένα νοσταλγικό χαρακτήρα. Το παρελθόν της βρίσκει πάντα θέση στο παρόν της. Λίγο επαρμένη και εγωκεντρική, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ηφαίστειο μόνο για σας! Παντρεύεται συχνά στο δεύτερο μισό της ζωής της, διεκδικώντας έναν στέρεο και ήρεμο γάμο. Δεδομένου ότι επιθυμεί να εξουσιάζει, της αρέσει να καβαλά τον άντρα της, να ορίζει εκείνη το ρυθμό, και να προσφέρει ευχαρίστηση στον εαυτό της. Ακολουθώντας στο κρεβάτι τον ίδιο ρυθμό μαζί της, το σεξ γίνεται ένας άγριος διαγωνισμός με τον οργασμό ως έπαθλο και μπορεί η γυναίκα Αιγόκερως να έχει περισσότερους από έναν. Επίσης γρατζουνά και φωνάζει πολύ στο σεξ, οπότε φροντίστε την ηχομόνωση για να μην ενοχλείτε τους γείτονες. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ταύρος, Σκορπιός και Ιχθείς.
Γυναίκα Υδροχόος: Είναι περίεργη. Από όλες τις αισθήσεις της, πιο ανεπτυγμένη είναι η ακοή της. Είναι ιδεαλίστρια και αξεπέραστη στη φιλία και την αγάπη για τους φίλους της. Δεν δέχεται «αλυσίδες» και προγραμματισμούς στην αγάπη που δέχεται και που προσφέρει. Οι εξαπατήσεις στη ζωή της είναι συχνές και σε αυτή την περίπτωση θα τερματίσει τη σχέση αμέσως. Θα είναι η καλύτερή σας φίλη, αυτή που μαζί της θα συζητάτε για ώρες πάνω στο πιο πρόσφατο μπεστ-σέλερ αφού πρώτα δοκιμάσετε ένα πλήρες μενού και απολαύσετε το κρασί σας. Το σεξ είναι δευτερεύον αλλά οι ερωτικές περιπέτειες πολυάριθμες. Πολύ συχνά ένας κοινωνικός αγώνας ή μια ιδεολογία δίνουν της δίνουν λόγο ύπαρξης και νόημα στη ζωή της. Καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη σεξουαλική στάση: όρθια, και μέσα στο νερό.
Γυναίκα Ιχθείς: Ο Ποσειδώνας την κάνει μια αληθινή «μαμά» και προπάντων μια αληθινή γυναίκα. Ρομαντική, σοβαρή και πιστή, σπάνια είναι διαθέσιμη για εξωσυζυγικές σχέσεις. Παντρεύεται γενικά σε νεαρή ηλικία. Μπορεί να αφιερωθεί, ψυχή τε και σώματι στο ιδανικό της και στην αγάπη μέσα στο γάμο της. Μπορεί επίσης να κρατήσει μυστική μια ανεκπλήρωτη αγάπη για όλη της τη ζωή. Ανθισμένη, ήπια και τρυφερή, είναι το πορτρέτο της τέλειας γυναίκας, αν υπάρχει. Προσέξτε να μην πληγώσετε την ευαισθησία της. Είναι εύθραυστη και συναισθηματική, και μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά. Μοιάζει με όμορφη και ντελικάτη ορχιδέα. Είναι απελευθερωμένη σεξουαλικά και απολαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτισμού. Αν οι φαντασιώσεις της συμπίπτουν με τις δικές σας, η σεξουαλική σας σχέση θα είναι φλογερή! Σπάνια αρνείται κάτι που επιθυμεί ο σύντροφός της! Αγαπημένα σημεία για σεξ: σε στρώμα νερού ή σε μια καυτή μπανιέρα. Καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top