Tεχνικές για να καταπολεμήσεις το στρες

Το νέο βιβλίο της Λένας Καραμαλή

Ο «Οδηγός ευτυχίας» είναι ένα νέο βιβλίο φιλοδοξεί να διδάξει στους αναγνώστες απλές τεχνικές για την καταπολέμηση του στρες και την κατάκτηση της ευτυχίας.

Φακές: Ένα superfood που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

«Θέλω να είμαι καλά θα πει θέλω να είμαι υγιής, θέλω να νιώθω χαρούμενη, θέλω να μπορώ να εκτιμώ το δώρο της ζωής, να έχω ευγνωμοσύνη για αυτά που έχω και να οραματίζομαι αυτά που θέλω να αποκτήσω» δήλωσε στο Star η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας, Λένα Καραμαλή.

Ένας πρωτότυπος οδηγός ευτυχίας βασισμένος σε επιστημονικές έρευνες, φιλοσοφικές σχολές και ψυχολογικές θεωρίες, αποτελεί το θέμα του πρώτου βιβλίου της ψυχοθεραπεύτριας Λένας Καραμαλή. 

 

«Το στρες είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μας έχει προικίσει η φύση για να μας σώζει απ΄ τους κινδύνους. Αν καταλάβουμε πόσο σοφά είναι φτιαγμένος ο οργανισμός μας, τότε νομίζω ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε καλύτερα και απλά να το σταματάμε από το να γίνεται χρόνιο» τόνισε η συγγραφέας.

Η συγγραφέας εστιάζει στο πραγματικό νόημα της ζωής και προσδιορίζει την διαδρομή που μπορεί να μας οδηγήσει σε μία ευτυχέστερη καθημερινότητα με λιγότερο άγχος.


Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στον κήπο του  μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας  στην Κηφισιά.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top