Καίμε το περιττό λίπος σε είκοσι λεπτά, με 8 καταπληκτικές ασκήσεις!

Tips από τον personal & weight trainer Δημήτρη Ορφανάκο

Ένας από τους πιο επιθυμητούς στόχους, για την πλειονότητα από εμάς, είναι το γερό, καλογραμμωμένο και υγιές σώμα. Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο Δημήτρης Ορφανάκος, personal & weight trainer, προτείνει και παρουσιάζει σε όλους τους αναγνώστες του Star.gr, ένα κυκλικό, αποτελεσματικό εικοσάλεπτο πρόγραμμα για καύση λίπους, το οποίο αποτελείται από 8 έξυπνες ασκήσεις. 

Oι 10 καλύτερες ασκήσεις για καλογραμμωμένους κοιλιακούς

Όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του Jo Fitness Lab, για την αποτελεσματική καύση λίπους, φυσικά παίζει ρόλο η τωρινή φυσική μας κατάσταση, καθώς και η διατροφή που ακολουθούμε. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι, για να μειώσετε το σωματικό σας λίπος χρειάζεστε έναν συνδυασμό γυμναστικής που θα διατηρήσει ή θα αυξήσει το μυϊκό ιστό και ένα είδος γυμναστικής που θα κινητοποιήσει τα λίπη για την παραγωγή ενέργειας.

«Μένουμε σπίτι» και ενισχύουμε τη φυσική μας κατάσταση!

Για τις ασκήσεις που προτείνει σήμερα ο Δημήτρης Ορφανάκος, δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός και είναι ένα προπονητικό πρόγραμμα που μπορείτε να ακολουθείτε από το σπίτι σας, όταν δεν έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω για τρέξιμο.

Άθληση και διατροφή: Το vegan smoothie bowl που ξεχειλίζει ενέργεια

Εκτόνωση, ανέβασμα της ψυχολογίας, βελτίωση της διάθεσης και της φυσικής μας κατάστασης: Αυτά είναι τα μικρά θαύματα της γυμναστικής!

Καλή σας προπόνηση, λοιπόν!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S E C R E T _______________________________________________________ Let me tell you my secret for the perfect body, HARD ASS WORK is the secret. There is no easy way around, no magic pill.You got to be hungry for this. _______________________________________________________ 100% natural body, NO steroids, NO even supplements, PURE strength! _______________________________________________________ We believe in fitness. We are the new generation. Follow us or watch us grind! _______________________________________________________ #fitspo #fitfam #gymlife #nopainnogain #fitlife #getstrong #workout #fitnessmodel #seenonmyrun #gains #strengthtraining #physiquefreak #fitness #bodybuilding #yoga #crossfit #fitfluential #greece #greek #instarunners #gym #athens

A post shared by Jo Orfanakos (@jo__orf) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top