Πλάι στο Νιαγάρα: Ένα ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ

Ένα ζευγάρι ταξιδεύει για να σώσει τον γάμο του

πλάι στο Νιαγάρα

Μετά την περσινή σεζόν του θεατρικού έργου του Σταύρου Κανελλίδη "Πλάι στο Νιαγάρα", η εταιρεία παραγωγής "Αίθουσα Καλλιτέχνη" ανεβάζει για δεύτερη σεζόν τη παράσταση στο θέατρο ALTERA PARS Από 18/10/2019 κάθε Παρασκευή 21:30 και Σάββατο στις 18:15.Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός.

Η παράσταση, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της ηθοποιού και βοηθού σκηνοθέτη του περσινού ανεβάσματος του έργου Νίκης Λειβαδάρη*, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ. Το έργο είναι εμπνευσμένο από το στο story του σεναρίου των Richard L. Breen και Walter Reisch της ταινίας του 1953 «Νιαγάρας».

"Πλάι στο Νιαγάρα" - ένα ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ με έντονο άρωμα από τα films noir της δεκαετίας του 50.

Υπόθεση

Στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα, ένα νεαρό ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη, ο Lee και η Destiny, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στις όχθες του Νιαγάρα προκειμένου να σώσουν το γάμο τους που περνά κρίση. Εκεί γνωρίζουν τον Adam, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Σύντομα τα πράγματα και οι σχέσεις μεταξύ τους περιπλέκονται καθώς ο καθένας τους έχει κι από κάτι να κρύψει, σε ένα παιχνίδι για τρεις ,που μπορεί να έχει μόνο έναν νικητή. Μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές και αποκαλύψεις, διαδέχονται ο ένας τον άλλον στον τιμόνι , διεκδικώντας τη θέση του οδηγού, όμως αγνοώντας μέχρι την τελευταία στιγμή τις κινήσεις των υπολοίπων. Τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνεται. Όπως και κανείς δεν έχει αγνές προθέσεις σ’ αυτόν τον άνισο αγώνα επιβολής. Τρεις χαρακτήρες γρίφοι σε ένα mind game .Ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα πετύχει το σκοπό του; Και τελικά ποιος ήταν ο σκοπός του από την αρχή;Το παζλ της αλήθειας και του ψέμα τος φτιάχνεται με τα ίδια υλικά.

Συντελεστές:

Κείμενο-σκηνοθεσία: Σταύρος Κανελλίδης Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Αγγέλκου - Νίκη Λειβαδάρη* Σκηνικα -κοστούμια: Μάρα Βαλφοπούλου Βοηθός παραγωγής: Πέρσα Κατσανούλη Παραγωγή: Αίθουσα Καλλιτέχνη
Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Κανελλίδης, Άννα Ίρις, Σάββας Πογιατζής
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή 21:30 και Σάββατο στις 18:15.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top