Δωρεάν προβολές από το Πλανητάριο λόγω Χειμερινού Ηλιοστασίου

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο θάνατος των δεινοσαύρων»

Δωρεάν προβολές στο Πλανητάριο λόγω Χειμερινού Ηλιοστασίο

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο γιορτάζει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου και θα πραγματοποιήσει δωρεάν προβολές της ψηφιακής παράστασης «Ο θάνατος των δεινοσαύρων».

Την παράσταση θα προλογίσει ο κ. Νίκος Ζούρος, Καθηγητής Τμήματος Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων UNESCO και Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Μάλιστα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις (ώρες 18:00 και 19:30), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 17:30 της ίδιας ημέρας.

Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 δελτία εισόδου, ενώ όπως έγινε γνωστό θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.

Η παράσταση παρουσιάζει με συναρπαστικό τρόπο ορισμένες από τις πιθανές επιστημονικές ερμηνείες της μαζικής εξαφάνισης των δεινοσαύρων και εστιάζει στην επικρατέστερη, σύμφωνα με την οποία οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν εξαιτίας της πρόσκρουσης με τον πλανήτη μας ενός τεράστιου αστεροειδούς πριν από περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια.

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω, καθώς και ενήλικες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top