Θέλετε να μάθετε καλλιτεχνικό πατινάζ; Το Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής σας περιμένει

Η «παγοπίστα» έχει έκταση 375 τ.μ και μπορείτε να πατινάρετε άνετα

Ένα παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Αίθριο του Μεγάρου έχει τη χαρά να φιλοξενεί ένα πλήρως οργανωμένο Παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τέλος Μαρτίου.

Το κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο Φουαγιέ των Μουσών απογευματινές και βραδινές εκδηλώσεις γύρω από το Παγοδρόμιο, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, μουσικών συνόλων και χορωδιακών σχημάτων, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παγοδρομίου, την οποία θα παρουσιάσουν στο κοινό οι αθλητές της Ice Arena. 

Η παγοπίστα, έκτασης 375 τ.μ., καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να πατινάρουν άνετα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Σε κοντινό χώρο, γονείς και συνοδοί έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ.

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top