Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών- Θέατρο, μπαλέτο και οπερέτα

Διαβάστε αναλυτικά τις παραστάσεις

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών- Θέατρο, μπαλέτο και οπερέτα

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με παραστάσεις θεάτρου, μπαλέτου αλλά και με ένα λαμπερό gala οπερέτας για όλη την οικογένεια.

Από τις 18 έως τις 21/12 και από τις 25 έως τις 30/12 στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, το πρωτοχρονιάτικο ονειρόδραμα του Ευγένιου Τριβιζά με τίτλο «Δώδεκα παρά δώδεκα» κάνει την πρώτη του παγκόσμια παρουσίαση (συμπαραγωγή ΟΜΜΑ-Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας). Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων.

Η «Σταχτοπούτα» θα ζωντανέψει στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης από τους υπέροχους χορευτές του Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας του Κιέβου, που θα δώσουν 15 πρωινές, απογευματινές και βραδινές παραστάσεις, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο του κλασικού χορού και της παραμυθένιας μουσικής του Σεργκέι Προκόφιεφ (19 - 23/12 και 25 - 28/12).

Το νέο έργο του Ηλία Καρελλά, με το Θίασο Σκιών έρχεται από 20 - 23/12 και 25 - 30/12, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και το θαύμα των Χριστουγέννων», όπου ο πολυμήχανος ήρωάς του, αυτή τη φορά, έρχεται αντιμέτωπος με τον τσιγκούνη γερο -Σκρουτζ. Συνεπιβάτες στο ταξίδι του στον κόσμο του φωτός και των σκιών, φέτος, θα είναι τα θρυλικά Ημισκούμπρια και η μπάντα Kompanía.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι παραστάσεις του Παιδικού Θεάματος «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», ένα μαγικό ταξίδι που έχει ήδη ξεκινήσει από τον Νέο Εκθεσιακό Χώρο και υπόσχεται σε όσους βρεθούν στο ΜΜΑ αξέχαστες περιπέτειες (13, 14, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 και 30/12), που θα διαρκέσουν μέχρι τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top