Ξεκινά το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου

Ξεκινά το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Η αντίστροφη μέτρηση για το 43ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο έχει ξεκινήσει και φέτος είναι αφιερωμένο στο λογοτεχνικό και εικαστικό έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη.

νανος.jpg

Το Φεστιβάλ Βιβλίου οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΝΔΑ και σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου από 5 έως 21 Σεπτεμβρίου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοιχτό για το κοινό, θα λειτουργήσει καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, έκθεση εικαστικών έργων του ποιητή και παρουσίαση του πολυσήμαντου συγγραφικού του έργου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη φετινή χρονιά «εγκαινιάζεται» η συνεργασία με το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, το οποίο θα παρουσιάσει στον χώρο της έκθεσης, από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου το «Athens Garden Festival», πλημμυρίζοντας τον κήπο ακουστικές μουσικές των πόλεων που συνοδεύουν ζευγαρωτούς χορούς.

Τέλος, οι λάτρεις του βιβλίου και της μουσικής, αλλά και όλοι όσοι το επιθυμούν καλούνται στο Ζάππειο για να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να «χορέψουν με ένα βιβλίο στο χέρι».

��ληροφορίες

43ο Φεστιβάλ Βιβλίου 5 - 21 Σεπτεμβρίου

Ζάππειο Δευτ.-Σάβ.: 6 μ.μ.-11 μ.μ. Κυρ.: 10.30 π.μ.-11 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top