Παρατείνεται η θεατρική παράσταση «Annie» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Για τις 11 & 12/4

Παρατείνεται το απόλυτο οικογενειακό μιούζικαλ «Annie» για τρεις τελευταίες παραστάσεις την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σε μία εποχή δύσκολη, το μιούζικαλ «Αnnie» ήρθε να μας θυμίσει ότι μπορεί να υπάρξουν λαμπερά πρόσωπα και ιστορίες με happy end!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ιωάννα Πηλιχού, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, 15 εκπληκτικά, ταλαντούχα κοριτσάκια (6-12 ετών) κι ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, κατακτώντας μικρούς και μεγάλους θεατές, σε μία ελληνική υπερπαραγωγή υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Με την εκπληκτική μουσική, τα ανεπανάληπτα τραγούδια του, αλλά και τις δυνατές ερμηνείες, το μοναδικό αυτό μιούζικαλ είναι το απόλυτο παραμύθι, που εξυψώνει όσο κανένα άλλο την αξία της αγάπης. Η παραγωγή Live2, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις ανάγκες των θεατών της, καθιερώνει χαμηλές τιμές, καθώς επίσης και την προσφορά του οικογενειακού πακέτου (στα 4 άτομα, το ένα –παιδικό- δωρεάν).

Η υπόθεση του μιούζικαλ Annie:

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη του ’30. Η μικρή Άννυ (Άννα-Μαρία Κόρνια, Δανάη Βασιλοπούλου) μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο της κακιάς και δεσποτικής Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου). Για καλή της τύχη, ο επίσης δύστροπος δισεκατομμυριούχος Γουώρμπακς (Μιχάλης Χατζηγιάννης), για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του, αποφασίζει να φιλοξενήσει για τις γιορτές ένα κοριτσάκι από το ορφανοτροφείο. Η Άννυ ξαφνικά βρίσκεται στην πλούσια έπαυλή του υπό τη φροντίδα της ευγενικής γραμματέας του Γκρέης (Κατερίνα Παπουτσάκη), και ζει μία παραμυθένια ζωή. Όχι για πολύ όμως, καθώς ο Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου), ο αδερφός της Μις Χάνιγκαν, και η φίλη του Λίλυ (Ιωάννα Πηλιχού) έχουν άλλα σχέδια. Στο τέλος όλα διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με το απόλυτο happy ending.

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:
Παρασκευή 11 Απριλίου 2014: 19.30
Σάββατο 12 Απριλίου 2014: 17.00 & 20.30

Τιμές Εισιτηρίων:
Κανονικό: € 25 (Διακεκριμένη Ζώνη) – € 22 (Ζώνη Α’) – € 19 (Ζώνη Β΄) – € 15 (Ζώνη Γ’) – €10 (Ζώνη Δ’)
Παιδικό: € 20 (Διακεκριμένη Ζώνη) – € 18 (Ζώνη Α’) – € 15 (Ζώνη Β΄) – € 12 (Ζώνη Γ’) – €8 (Ζώνη Δ’)
ΑΜΕΑ, Άνεργοι: – €10 (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση)

Τιμές Εισιτηρίων για Ομαδικές Κρατήσεις (άνω των 20 ατόμων):
€ 18(Διακεκριμένη Ζώνη) – € 16 (Ζώνη Α’) – € 13 (Ζώνη Β΄) – € 10 (Ζώνη Γ’) – € 7 (Ζώνη Δ’)

Ειδική προσφορά οικογενειακού εισιτηρίου (Ισχύει μόνο με την προαγορά εισιτηρίων)

Ένα παιδικό εισιτήριο δωρεάν για οικογένειες 4 ατόμων και άνω.

Εισιτήρια:
Εκδοτήρια εισιτηρίων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης // Καταστήματα Public //www.tch.gr


Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης,

25ης Μαρτίου και Παραλία

2310.895.800,

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top