Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και επίσημα για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φροντίζει να τις απολαμβάνει με τον πιο όμορφο τρόπο.
Κατερίνα Καινούργιου: Το βίντεο του Κουτσουμπή με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Φυσικά, στο πλευρό του αγαπημένου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Χανιά, σε mood απόλυτης χαλάρωσης, ενώ δε λείπουν και οι αναρτήσεις στο Instagram.
Mini tour στα ελληνικά νησιά
Η Πάρος ήταν ο πρώτος τους προορισμός, ένα νησί που συνδέει το ζευγάρι με όμορφες στιγμές αλλά και επαγγελματικά σχέδια του επιχειρηματία.
Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ρομαντική απόδραση στην Πάρο
Ακολούθησε μια μικρή απόδραση στη Νάξο και τώρα βρίσκονται στα Χανιά, όπως αποκάλυψε η KatKen δημοσιεύοντας φωτογραφία του Παναγιώτη Κουτσουμπή.
Ο γάμος που έρχεται…
Όλα δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας θα είναι ξεχωριστός για το ζευγάρι! Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο τους σχεδιάζουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, πιθανότατα στο Παρίσι, την πόλη στην οποία έγινε και η πρόταση δίνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο.
Η Κατερίνα Καινούργιου, πιο ήρεμη, και λαμπερή από ποτέ, δείχνει να έχει βρει το «λιμάνι» της στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κουτσουμπή.