Γιώργος Γιαννιάς: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια των γονιών του

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο

Όσα είχε πει ο Γιώργος Γιαννιάς στο Mega Καλημέρα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Γιώργο Γιαννιά. Μέσα σε λίγους μήνες έφυγαν από τη ζωή και οι δυο του γονείς.

Γιώργος Γιαννιάς: Το συγκινητικό post ανήμερα των γενεθλίων του!

Ο τραγουδιστής βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές και τώρα προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του με τη βοήθεια της οικογένειάς του.

Ο ίδιος έκανε μια συγκινητική ανάρτησηστον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας πότε θα γίνει το διπλό μνημόσυνο τους.

Γιαννιάς: «Η μητέρα μου κόλλησε ένα μικρόβιο μετά από επέμβαση στη μέση»

«Την Τρίτη 27/8 θα τελεστεί μνημόσυνο για την λατρεμένη, αξεπέραστη και υπέροχα μοναδική Μάνα μας Maria Giannia για τους 6 μήνες που λείπει από κοντά μας.. και για τον άρχοντα, τον μεγάλο, τον ένα και μοναδικό Πατέρα μας Στέφανο Γιαννιά που μας λείπει 1 χρόνο… στις 8:00 το πρωί στον ναό Αγιων Αποστόλων στο Χαράκι της Ρόδου στο τόπο που λάτρεψαν…θα ακολουθήσει στην Μνήμη τους καφές στο La Plaz Charaki», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top