Ιωάννα Τούνη: Πρωινό σ' έναν από τους μεγαλύτερους μπουφέδες- Πόσο πλήρωσε;

Στο Λας Βέγκας η influencer με τον γιο της και τον καλό της φίλο, Στέφανο

Ιωάννα Τούνη: Στιγμιότυπα από το ταξίδι στο Λας Βέγκας/ instagram

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον γιο της, Πάρη και τον καλό της φίλο, Στέφανο Μεντεντζή.

Μετά την άφιξή τους στο Σικάγο, πέταξαν για Λας Βέγκας με την influencer να μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα και βίντεο με τις εμπειρίες της από αυτό το ταξίδι. 

Ιωάννα Τούνη: Το νέο της ταξίδι με τον Πάρη στο εξωτερικό και το απρόοπτο

Χθες, μάλιστα η επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι «συνάντησε» τον μεγαλύτερο πρωινό μπουφέ που έχει δει ποτέ σε ταξίδι της στο εξωτερικό.

«Βρισκόμαστε σε έναν από τους μεγαλύτερους μπουφέδες του κόσμου -θα πω- χωρίς να υπερβάλλω. Eγώ αλήθεια δεν έχω δει ποτέ, όσο έχω ταξιδέψει, κάτι αντίστοιχο», είπε στο βίντεο που δημοσιοποίησε στα social media. 

@j.touni Έχω παθει ΣΟΚ!🫠🤯 Τι λες?? Αξίζει τα λεφτά του ο μπουφές στο ξενοδοχείο μου Las Vegas ή οχι? #vegas #vegastiktok #fy #foryoupage #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni

O μπουφές περιλάμβανε διάφορα είδη από σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα συνοδευτικά, φρούτα όλων των ειδών, φυσικούς χυμούς, σούπες, αλλαντικά και διαφόρων ειδών τυριά, σφολιάτες και πιτάκια, πίτσες, homemade pancakes, ομελέτες, λουκάνικα, κρεατικά, λαχανικά, sushi, θαλασσινά, γλυκά και παγωτά.

Όπως εξήγησε η Ιωάννα Τούνη, οι πελάτες του ξενοδοχείου είχαν τη δυνατότητα να καταναλώσουν απεριόριστη ποσότητα από οτιδήποτε ήθελαν, για δύο ώρες, με έξτρα χρέωση 42,99 δολάρια δηλαδή σχεδόν 40 ευρώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top