Δημήτρης Κόκοτας: «Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει»

Ο τραγουδιστής παραμένει στην εντατική σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοπή

Δημήτρης Κόκοτας: Όσα είπε η Σάντρα Βουτσά σχετικά με τα νεότερα για την υγεία του- βίντεο Το Πρωινό

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την ανακοπή που υπέστη, στις 28 Μαρτίου. Ο τραγουδιστής φαίνεται να διαγράφει μια σταθερή πρόοδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε, που τον κράτησε για μεγάλο διάστημα διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.  Πλέον έχει αποσωληνωθεί και σταδιακά ανακτά τις αισθήσεις του. 

Οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Παρακολουθούν τον εγκέφαλο»

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι στενή συνεργάτης του τραγουδιστή αναφέρθηκε στα νεότερα σχετικά με την υγεία του. «Ο Δημήτρης δεν έχει ξυπνήσει ακόμη, γιατί τα φάρμακα της καταστολής είναι πάρα πολύ βαριά και για να συνέλθει κάποιος όταν του κόβουν τα φάρμακα της καταστολής θέλει κάποιο χρόνο. Δεν μπορεί δηλαδή από τη μία μέρα στην άλλη να σηκωθεί. Ο κάθε οργανισμός θέλει τον χρόνο του, άλλος μπορεί να θέλει μία εβδομάδα, άλλος 20 μέρες, άλλος 10 μέρες…κάθε ένας ξυπνάει διαφορετικά», είπε αρχικά στην εκπομπή του Ant1, «To Πρωινό».

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του και την κόρη τους, το 2019/ NDP

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του και την κόρη τους, το 2019/ NDP

«Επειδή προφανώς έχει αρχίσει να φεύγει η επήρεια των φαρμάκων, αρχίζει και αντιδρά. Άμα του σφίξεις πολύ δυνατά το χέρι, το τραβάει. Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει κανονικά και θα ήταν και πρωτάκουστο να ξυπνήσει τόσο γρήγορα. Αναπνέει μόνος του. Τώρα είναι οι μέρες της υπομονής», επισήμανε η Σάντρα Βουτσά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top