Ελεονώρα Μελέτη: Πόσους followers έχασε με την υποψηφιότητά της;

Όσα σχολίασε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του Alpha

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και το TLive μίλησε η παρουσιάστρια κι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ για την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική. 

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της για τις ευρωεκλογές και τη «μαρμάγκα»

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, ήταν κι οι χιλιάδες followers που έχασε στο Instagram με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της τον περασμένο Απρίλιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη κι η Τατιάνα Στεφανίδου γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια

Η Ελεονώρα Μελέτη κι η Τατιάνα Στεφανίδου γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια

«Τώρα στο break μου έλεγες έφυγαν 4.000 followers. Δηλαδή έφυγαν 4.000 από το Instagram όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά σου;», τη ρώτησαν η Τατιάνα Στεφανίδου. 

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

«Βρίζοντας κιόλας», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη. «Είχα 524.000 κι έχω 519.000; Έχω αυθεντικούς followers. Δε μετράω τους ανθρώπους ως ποσοστό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι επιλέγουν να έχουν τείχη ανάμεσα στους εαυτούς τους και στους ανθρώπους. Κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι λένε "Δε συμφωνώ με αυτό που πρεσβεύεις στην πολιτική σου πεποίθηση, παρόλα αυτά σε παρακολουθώ χρόνια, μας έχεις κρατήσει ωραία συντροφιά, μας αρέσει ο τρόπος ζωής σου, οι τοποθετήσεις σου" και δεν τους ενοχλεί. Κι άλλοι που λένε ότι "Εγώ δεν ψηφίζω την παράταξη που εκπροσωπείς, αλλά θα σε ψηφίσω γιατί μου αρέσεις εσύ". Απ’ όλα έχει η υποψηφιότητα», πρόσθεσε.

Αν η Ελεονώρα Μελέτη μπει στην ευρωβουλή, θα κριθεί στις 9 Ιουνίου

Αν η Ελεονώρα Μελέτη μπει στην ευρωβουλή, θα κριθεί στις 9 Ιουνίου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top