Δέσποινα Βανδή: Η αντίδρασή της για το δαχτυλίδι του Βασίλη Μπισμπίκη

Οι ευχές της τραγουδίστριας στη Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision

Τα πλάνα με το εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της Δέσποινας Βανδή, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Μανώλη Κονταρού στο J2US πριν λίγες εβδομάδες, «πυροδότησε» τις φήμες πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Ρώμη.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Πιασμένοι χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Ζότος

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Πιασμένοι χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Ζότος

Δέσποινα Βανδή: Η άσκηση που κάνει στο pilates με την κόρη της, Μελίνα

Το πρωί της Τετάρτης (08/05), η τραγουδίστρια απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα για το ενδεχόμενο γάμου με τον ηθοποιό: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω», αρκέστηκε να πει η Δέσποινα Βανδή. 

Η ίδια ευχήθηκε και καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι για τη συμμετοχή της στη Eurovision με την Ελλάδα: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top