Μαρία Αντωνά: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανάκτηση του Instagram της

«Ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο»

Δείτε τα βίντεο που πόσταρε η Μαρία Αντωνά

Αναστάτωση προκάλεσε story που φαίνεται να πόσταρε στο Instagram της Μαρίας Αντωνά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης κι αφορούσε τον πρώην σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Fake το ξέσπασμα Αντωνά κατά Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Στο προφίλ της παρουσιάστριας «ανέβηκε» μήνυμα που έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω μάλλον κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα! Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Το ψεύτικο insta story της Μαρίας Αντωνά που έκανε εντύπωση!

Το ψεύτικο insta story της Μαρίας Αντωνά που έκανε εντύπωση!

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός της Μαρίας Αντωνά είναι χακαρισμένος: «Παιδιά έχουν χακάρει το Instagram της Μαρίας Αντωνά. Δεν έχει ανεβάσει αυτά τα story», ανέφερε η φίλη της παρουσιάστριας.

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανάκτηση του Instagram της

Πριν από λίγη ώρα η Μαρία Αντωνά ενημέρωσε τους followers της ότι ανέκτησε το προφίλ της λέγοντας στο βίντεο που μοιράστηκε: «Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories κι έστειλε αυτά τα μηνύματα.

Η Μαρία Αντωνά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη με το προφίλ της στο Instagram!

Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δε θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δε θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση». 

Άρης Σοϊλέδης: Απαντά πρώτη φορά για την προσωπική ζωή του

Αν κι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είχαν στα σχέδιά τους τον γάμο, στις αρχές Απριλίου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Mάλιστα, η εκπομπή I Love ΣουΚου τις προηγούμενες ημέρες έφερε στο φως φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο του πρώην παίκτη του Survivor με μια γοητευτική συνοδό.

Ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια ανάρτηση γύρω από τα δημοσιεύματα και το πώς συνεχίζει την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top