Fake το ξέσπασμα Αντωνά κατά Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

H ανάρτηση της παρουσιάστριας για τον πρώην σύντροφό της

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

Σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε η Μαρία Αντωνά μέσα από το προφίλ της στο Instagram, κάτι που στη συνέχεια αποδείχτηκε... fake!

Άρης Σοϊλέδης: Απαντά πρώτη φορά για την προσωπική ζωή του

Η δημοσιογράφος κι ο ποδοσφαιριστής που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία επτά χρόνια, δεν είναι πλέον μαζί.

Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρία Αντωνά ήταν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη σε κάθε δύσκολη στιγμή του, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια, ωστόσο, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται ότι άλλαξαν όταν η Μαρία Αντωνά μπήκε στο Survivor.

7 χρόνια φαγούρας για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, για αυτό και λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αντί να συνεχίσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο.

Σοϊλέδης:«Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor»

Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμερα για πρώτη φορά πάνω στο θέμα ζητώντας να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ενώ λίγη ώρα μετά, η Μαρία Αντωνά, προχώρησε σε ένα... ξέσπασμα μέσα από το δικό της προφίλ.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός», φαίνεται να έγραψε η Μαρία Αντωνά.

H ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά που... δεν έκανε η ίδια!

H ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά που... δεν έκανε η ίδια!

Το μυστήριο γύρω από το απίστευτο μήνυμα που ανέβηκε στον λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά και δεν την αντιοπροσωπεύει στο ελάχιστο, έλυσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είναι στενή φίλη της παρουσιάστριας, αποκαλύπτοντας ότι είναι χακαρισμένος. «Παιδιά έχουν χακάρει το Instagram της Μαρίας Αντωνά. Δεν έχει ανεβάσει αυτά τα story», ανέφερε σε δικό της story.

Η ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ξεκαθάρισε την κατάσταση!\

Η ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ξεκαθάρισε την κατάσταση!

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανάκτηση του Instagram της

Λίγη ώρα αργότερα, η Μαρία Αντωνά... πήρε πίσω το προφίλ της, ξεκαθαρίζοντας μέσω βίντεο όσα συνέβησαν με το συγκεκριμένο insta story.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top