Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και το κεφάλι στην άσφαλτο»

Ο τραγουδιστής μίλησε για το δεύτερο σοβαρό τροχαίο που είχε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, όπου μίλησε για διάφορα θέματα, με έμφαση στο σοβαρό τροχαίο που είχε φέτος. 

Ηλίας Βρεττός: «Τρίτωσε το κακό. Είναι η πρώτη φορά που το λέω...»

Αυτό ήταν το δεύτερο τροχαίο ατύχημα που βίωσε ο τραγουδιστής. Περιγράφοντας το περιστατικό, δήλωσε αρχικά: «Έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω».

Ο Ηλίας Βρεττός τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες

Ο Ηλίας Βρεττός τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, σώθηκε χάρη στον προστατευτικό εξοπλισμό που φορούσε, κράνος, μπουφάν και γάντια. Υπέστη εγκαύματα τριβής, όμως ευτυχώς δεν είχε σοβαρότερα τραύματα. 

Τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό: Η φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος

Με αφορμή την εμπειρία του, ο τραγουδιστρής απευθύνθηκε στους τηλεθεατές, τονίζοντας τη σημασία της χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού για όσους οδηγούν μηχανή. «Αν σώθηκα εγώ δύο φορές χάρη στον εξοπλισμό, τότε ας μην βάζει κανείς κανένας ποτέ τη ζωή του σε κίνδυνο παραμελώντας την ασφάλειά του», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο Ηλίας Βρεττός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ηλίας Βρεττός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κλείνοντας, ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στην περίεργη εμπειρία που βίωσε, νιώθοντας πως... ξαναέζησε κάτι παράξενο στην άσφαλτο, βγαίνοντας όμως για ακόμα μια φορά αλώβητος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top