Ηλίας Βρεττός: «Τρίτωσε το κακό. Είναι η πρώτη φορά που το λέω...»

Τι ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους μετά το τροχαίο με τη μηχανή

Ηλίας Βρεττός: Η παρουσίαση και η απάντηση στον Άρη Καβατζίκη - Video από Breakfast@Star στις 5/10/23

Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα, είχε ο Ηλίας Βρεττός, το βράδυ της Παρασκευής. Σε νέο του βίντεο μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως λίγες μέρες νωρίτερα και πριν από το τρακάρισμα με τη μηχανή είχε τρακάρει και με το αυτοκίνητο.

Ηλίας Βρεττός για τροχαίο: «Έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»

«Τρίτωσε το κακό» ανέφερε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανήρτησε στο instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους να του στείλουν την αγάπη και τη θετική τους ενέργεια με ένα σχόλιο. 

«Έψαχνα να βρω ένα τρόπο να συγκεντρώσω κάπως, κάπου, την άπειρη αγάπη που μου στείλατε δύο μέρες τώρα… Πάμε να αφήσουμε comments αγάπης κάτω από αυτό το βίντεο γιατί μόνο η αγάπη μπορεί να διώξει μακριά όλα τα κακά! Αν κάποιος μας φθονεί ή μας κακομελετάει εμείς ας του στείλουμε αγάπη, με την ευχή, αυτή να τον γιατρέψει και εκείνον! Ας είναι η σημερινή ημέρα η αρχή μιας φωτεινής περιόδου για όλους μας, όπου το καλό θα νικάει το κακό και η θετικότητα θα εξουδετερώνει την τοξικότητα. Έχω πολύ ανάγκη σήμερα, εδώ, να δω όλους τους αγαπημένους φίλους μου να εκφράζονται μόνο θετικά για να περάσουμε το μήνυμα. Όσο πιο πολλά τα comments, τόσο πιο δυνατό το μήνυμα, γιατί αυτό το post θα το αφήσω εδώ για να έχουμε παρέα κάτι να θυμόμαστε… Να σας έχει ο Θεός όλους καλά! Σας αγαπώ! ΗΒ» έγραψε χαρακτητιστικά στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε. 

Ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του είχαν υιοθετήσει ένα σκυλάκι, τη Star, το οποίο έχασε τη ζωή του έναν μήνα αργότερα, γεγονός που «τσάκισε » το ζευγάρι, στις αρχές Οκτωβρίου. Αργότερα, ο τραγουδιστής είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό του και πριν τρεις μέρες είχε τροχαίο με τη μηχανή του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top