Βάσω Γουλιελμάκη: «Μόνο εγώ πιστεύω ότι η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της»

Η κόρη της, η Απολυμένη κι η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Δείτε όσα είπε η Βάσω Γουλιελμάκη στο Star.gr

Αυτό το χαμογελαστό κορίτσι που εδώ κι αρκετά χρόνια βλέπεις στη μικρή σου οθόνη, τη μεγάλη ή και το θεατρικό σανίδι, αυτό είναι και στην πραγματικότητα η Βάσω Γουλιελμάκη

Συγκινεί η Βάσω Γουλιελμάκη για την απώλεια της μητέρας της

Τι κι αν είναι αγχωμένη στη συνάντησή μας λίγο πριν την παράσταση Η Απολύμενη όπου πρωταγωνιστεί. Με πολύ κόσμο να πηγαινοέρχεται στο busy θέατρο Αλκμήνη, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί της, για την πορεία της, την κόρη της Μαρίλια, αλλά και τα social media

Η Βάσω Γουλιελμάκη με την κόρη της Μαρίλια

Η Βάσω Γουλιελμάκη με την κούκλα κόρη της Μαρίλια /Φωτογραφία Instagram

«Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω έναν τέτοιο ρόλο να είμαι μόνη μου πάνω στη σκηνή, με έναν υπέροχο μονόλογο, την Απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού. Είναι κάτι σαν άθλος θα έλεγα, από την άλλη όσο δύσκολο κι αν είναι άλλο τόσο ωραίο και δημιουργικό είναι», είπε αρχικά η ταλαντούχα ηθοποιός για τον μονόλογο που «σκίζει» στο θεατρικό σανίδι. 

Η απολυμένη: Οι πόρτες κλείνουν και οι επώνυμες φίλες εξαφανίζονται

Η Βάσω Γουλιελμάκη με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο

Η Βάσω Γουλιελμάκη με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο /Φωτογραφία Instagram

Δε γινόταν να μην αναφερθούμε στην κόρη της Μαρίλια, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Σωκράτη Αλαφούζο, και στην ομοιότητα που έχουν. «Μόνο εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά της... Αλλά όλοι μου λένε αυτό το πράγμα "Πόσο μα πόσο μοιάζεις με την κόρη σου!". Ελπίζω όσο χαίρομαι εγώ που το ακούω να χαίρεται κι η ίδια. Γιατί κι ο μπαμπάς είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος κι άντρας», σχολίασε γελώντας.

Βάσω Γουλιελμάκη: Σε απόλυτα κωμικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια, αφού εκτός από την Απολυμένη ετοιμάζει και κάτι άλλο θεατρικά, ενώ βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, που θα δούμε τη νέα σεζόν στον Alpha.

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι η «Μαριέτα» στην Απολυμένη

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι η «Μαριέτα» στην Απολυμένη

Η Βάσω Γουλιελμάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Απολυμένη του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού στο θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιωργή Κοντοπόδη. Έχετε την ευκαιρία να τη δείτε κάθε Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 18:15 κι από 11 Μαΐου έως και 26 Μαΐου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:15.

Παράλληλα η παράσταση θα κάνει μια μικρή περιοδεία ανά την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Πάτρα.

Κάμερα - Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top