Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείτε το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

«Τα έχασα χωρίς προσπάθεια»

Εδώ κι έναν μήνα η Αντιγόνη Κουλουκάκου βιώνει τον ρόλο της μητρότητας και το χαίρεται με το παραπάνω. Η ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένη που κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

 

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που την έκανα να χαμογελά. Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της κατάφερε να μπει και πάλι στα ρούχα της, αλλά και στο αγαπημένο της skinny jean.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης χωρίς προσπάθεια.

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η κάθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω. Θα σας εξηγήσω τι εννοώ χωρίς προσπάθεια. Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω…Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δε θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι. Απλά σήμερα χάρηκα, είναι αυτές οι μικρές χαρές της μανούλας που είναι μέσα στο σπίτι όλη μέρα», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στα InstaStories.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top