Πέτρος Πολυχρονίδης: Όσα είπε για την πρώην και τη νυν σύζυγό του

Η συνέντευξη του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη στην εκπομπή ή «Status» - βίντεο Happy Day

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» και τον Κωνσταντίνο Καμέα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη «νοικοκυροσύνη» του, αλλά και τη σύζυγό του

Πέτρος Πολυχρονίδης: Tα παιδιά, η σύζυγός του και η επιτυχία του «Τροχού»

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί περίπου 10 χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ κλειστός σε αυτό. Ούτε όταν πήρα το διαζύγιο μου, είπα "και τώρα θα γεράσω μόνος μου ή θα κάνω ζωάρα". Κι αυτό γιατί είμαι ανίκανος να το κάνω. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον, όπου η μητέρα του, όπως όλες οι μητέρες των 80's φρόντιζαν να συντηρούν τα παιδιά τους, το σπίτι τους, οπότε, ναι ,έγινα ένας κακομαθημένος τύπος, που επειδή δε σπούδασε στην επαρχία για να μπει στον κόπο να πλύνει το βρακί του, δεν ήξερε να το πλένει», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

«Έφυγα από το σπίτι μου και μετά με ανέλαβε η σύζυγός μου. Και η πρώην σύζυγός μου και η νυν σύζυγός μου με έχουν βοηθήσει απίστευτα να σηκώσω αυτό το βάρος της ανικανότητας του νοικοκυριού, την οποία έχω έμφυτη. Δεν είναι όμως ο λόγος για τον οποίο είμαι μαζί με τη σύζυγό μου», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top