Πέτρος Πολυχρονίδης: Tα παιδιά, η σύζυγός του και η επιτυχία του «Τροχού»

«Η κυρία Κοκοβίκου είναι πια κυρία Πολυχρονίδου εδώ και αρκετά χρόνια»

Όσα είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην εκπομπή «Επί τόπου» του ΟΡΕΝ

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» και ραδιοφωνικός παραγωγός, Πέτρος Πολυχρονίδης, μίλησε για το «μυστικό της επιτυχίας» του τηλεπαιχνιδιού κι έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Πέτρος Πολυχρονίδης- Νατάσα Κουβελά/ ΝDP

Τροχός της Τύχης: Πέτρος Πολυχρονίδης- Νατάσα Κουβελά/ ΝDP

«Ο Τροχός της Τύχης δεν έχει μυστικό επιτυχίας και δεν υπάρχει γενικότερα συνταγή επιτυχίας στην τηλεόραση. Το ότι ο “Τροχός” με μένα στην παρουσίαση, είναι τώρα 10η σεζόν και έχει 2.000 επεισόδια, έχει να κάνει με τη “χημεία” και τη δική μας ενέργεια που ταιριάζει απόλυτα με το ούτως ή άλλως επιτυχημένο format. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που δεν το αλλάζω. Θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου 100%. Τον Τροχό της Τύχης τον αγαπώ ιδιαίτερα», εξήγησε στην εκπομπή «Επί τόπου» στο ΟΡΕΝ.

Για τον κόσμο είναι μια συνήθεια, όχι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Νιώθω αγάπη από τον κόσμο

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» μίλησε και για τα δύο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο. «Για τα παιδιά μου είμαι μπαμπάς, ούτε τηλεπαρουσιαστής, ούτε ο,τιδήποτε άλλο. Δεν έχω καμία διαφορά από οποιονδήποτε άλλο πατέρα, ο οποίος έχει δύο παιδιά στην εφηβεία. Αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τα έφηβα παιδιά μου, τις ίδιες γκρίνιες, τις ίδιες χαρές, τις ίδιες σκοτούρες», εξήγησε.

Για τη σύζυγό του, Κατερίνα, εξομολογήθηκε: «Nιώθω ότι κάνει πολύ περισσότερες παραχωρήσεις για εμένα και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα μου. Όταν σκέφτεσαι 400 πράγματα ταυτόχρονα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον σύντροφό σου. Οπότε νομίζω ότι η γυναίκα μου αποφάσισε ότι θα μου βάζει φρένο στις 6.000 ιδέες που έχω το δευτερόλεπτο».

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

Aποκάλυψε επίσης, ότι έχει παντρευτεί με την Κατερίνα. «Η κυρία Κοκοβίκου είναι πια κυρία Πολυχρονίδου εδώ και αρκετά χρόνια, απλώς είμαστε πολύ διακριτικοί άνθρωποι. Κάναμε πράγματα σε κλειστό κύκλο, όπως το επιθυμούσαμε εμείς».

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

Πέτρος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του, Κατερίνα/ NDP

Η σύζυγός του, Katrin Ladose, είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής και όπως είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, τη γνώρισε σε γήπεδο όταν εκείνη του έφτιαξε καφέ. Τη φωνάζει χαϊδευτικά «Κλαουντιάνα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top