Τσαγκρινού: «Μου πήρε υπέρηχο για το σπίτι- Να μη δίνουμε 50€ κάθε φορά»

«Κάθε βράδυ ακούμε την καρδούλα του μωρού και καθησυχαζόμαστε»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδάκι με τον Dj Stephan.

To ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε στο νέο του σπίτι στο Πόρτο Ράφτη. Σε συνέντευξή της η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για το πώς βίωσε την αποβολή που είχε, αλλά αποκάλυψε και το πρωτότυπο δώρο που της έκανε ο σύντροφός της. 

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan: Το νέο τους σπίτι με θέα στην πισίνα

«Ήταν τεράστιο το σοκ της αποβολής. Ήταν ένα μικρό πένθος και μεγάλο θα έλεγα… Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που σκέφτηκα: “γιατί σε εμένα;”. Άντλησα δύναμη από τον Κώστα γιατί ήταν ο άνθρωπος που μου συμπαραστάθηκε πιο πολύ από όλους εκείνη την περίοδο. Μου έδωσε δύναμη η πίστη και στον Θεό και στο ότι οι άνθρωποι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα», περιέγραψε στην εκπομπή «Fay’s Time».

Έλενα Τσαγκρινού - Dj Stephan/ NDP Νίκος Ζότος

H τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι στην τρίτη προσπάθεια βρήκε τον κατάλληλο γιατρό και αποκάλυψε πως «από τον πρώτο γιατρό δεν πήραμε τις σωστές κατευθύνσεις στο 100%. Κάποια πράγματα αν τα ήξερα, ίσως να το είχαμε προλάβει».

Τσαγκρινού & Dj Stephan: Η στιγμή που έμαθαν για την αποβολή

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο σύντροφός της της πήρε έναν υπέρηχο για το σπίτι. «Κάθε βράδυ και για να μη δίνουμε 50 ευρώ κάθε εβδομάδα στους υπερήχους- ακούμε την καρδούλα του μωρού και καθησυχαζόμαστε», είπε.

Το ζευγάρι θα κάνει πρώτα τον πολιτικό του γάμο και μετά τον θρησκευτικό μαζί με τη βάπτιση του μωρού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top