Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan: Το νέο τους σπίτι με θέα στην πισίνα

Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς

Όσα εξομολογήθηκε το ζευγάρι για την αποβολή και την εγκυμοσύνη- βίντεο Happy Day

Στο νέο τους σπίτι μετακόμισαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της DJ Stephan, λίγους μήνες πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε σε ποιον μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται!

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε ένα βίντεο από το εσωτερικό του νέου τους διαμερίσματος, κατά τη διάρκεια των εργασιών για τη μετακόμιση. 

Παρά τις πολλές κούτες και τα πακεταρισμένα έπιπλα, στο βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς την ωραία κουζίνα που είναι σε ενιαίο χώρο με το φωτεινό τους σαλόνι, ενώ από τη βεράντα τους βλέπει κανείς την πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών.

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan/ ΝDP

Έλενα Τσαγκρινού - DJ Stephan/ ΝDP

Έλενα Τσαγκρινού: Το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

«Ευχαριστώ τη μανούλα μου, τη μανούλα του Κώστα και τον Κώστα που έκαναν το όνειρο αυτό πραγματικότητα! New home! New life! New beginning…», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

H τραγουδίστρια βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης, όπως αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες, και το ζευγάρι δε γνωρίζει το φύλο του μωρού. Τον περασμένο Μάιο, το ζευγάρι βίωσε μια αποβολή. «Πήγαμε στον γιατρό και μας είπε, "παιδιά, δυστυχώς δεν ακούω την καρδούλα". Ήταν μια σοκαριστική στιγμή», περιέγραψαν στο vlog τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top