Καίτη Γκρέυ: Πήρε εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Διέψευσε τα προγνωστικά η λαϊκή ερμηνεύτρια, που θα γίνει 100 ετών τον Μάιο

Όσα είχε πει για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας/ βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα 8/3/23

Εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας στο Ωνάσειο, πήρε η Καίτη Γκρέυ, διαψεύδοντας τα ιατρικά προγνωστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso». Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της, η θέλησή της για ζωή υπερίσχυσε. 

Θαύμα με την Καίτη Γκρέυ: «Πάει καλύτερα, ενώ χθες δε μας έδιναν ελπίδες»

Το θρίλερ με την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας άρχισε στις 28 Φεβρουαρίου, με τους γιατρούς τότε να δηλώνουν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Xθες όμως, οι δικοί της άνθρωποι, ο εγγονός της Κώστας και η νύφη της, την παρέλαβαν από το νοσοκομείο και την οδήγησαν στο σπίτι της. 

H Kαίτη Γκρέυ το 2010/ NDP

H Kαίτη Γκρέυ το 2010/ NDP

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η λαϊκή ερμηνεύτρια έπεφτε σε λήθαργο και σιτιζόταν με levin. «Δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει σε αυτήν την κατάσταση. Έχει χάσει πολλά κιλά, είναι με σωληνάκια, με οξυγόνο... η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη», είχε περιγράψει ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος, Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στις 8 Μαρτίου. 

Καίτη Γκρέυ: Δύσκολη η κατάστασή της - Τα λόγια που είπε στον γιο της

Η Καίτη Γκρέυ θα κλείσει τα 100 της χρόνια στις 14 Μαΐου. Μοιάζει με θαύμα το γεγονός ότι βγήκε νικήτρια μετά από μια τέτοια δύσκολη δοκιμασία. «Το γεγονός ότι η γιαγιά μου δεν έχει πάρει ποτέ φάρμακα και έχει κόψει το τσιγάρο πάνω από 30 χρόνια τη βοήθησε να επιστρέψει πάλι κοντά μας» ακούστηκε να λέει ο εγγονός της στους διαδρόμους του Ωνασείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top