Καίτη Γκρέυ: Δύσκολη η κατάστασή της - Τα λόγια που είπε στον γιο της

«Είναι πάρα πολύ αδυνατισμένη, τρώει με levin και πέφτει σε λήθαργο»

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ/ βίντεο Αλήθειες με τη Ζήνα

«Σταθερή και κρίσιμη» είναι η κατάσταση της υγείας της Καίτης Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τα τέλη Φεβρουαρίου. 

Θαύμα με την Καίτη Γκρέυ: «Πάει καλύτερα, ενώ χθες δε μας έδιναν ελπίδες»

Ο δημοσιογράφος και στενός της φίλος, Νίκος Νικόλιζας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η 99χρονη τραγουδίστρια έχει βγει από την εντατική, καθώς «δεν μπορούν να της προσφέρουν τίποτε άλλο».

«Χθες μιλούσαμε και με τη Χρύσα την Παπαϊωάννου και με τη Μαίρη τη Βιντιάδου και λέγαμε δεν ξέρουμε αν έπρεπε να την είχαμε σώσει εκείνο το βράδυ. Για τον λόγο ότι δεν έχει ποιότητα ζωής. Είναι σε ένα δωμάτιο πάρα πολύ αδυνατισμένη, τρώει με levin και πέφτει σε λήθαργο. Μόνο ορισμένες στιγμές της ημέρας είναι ξύπνια», περιέγραψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν αυτός που έσπευσε πρώτος στο σπίτι της όταν επιδεινώθηκε η υγεία της.

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ

«Κάποια στιγμή είχε πάει ο γιος της την περασμένη εβδομάδα, είχε μια αναλαμπή και του είπε: “πώς κατάντησα έτσι”», αποκάλυψε ο Νίκος Νικόλιζας.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει σε αυτήν την κατάσταση. Έχει χάσει πολλά κιλά, είναι με σωληνάκια, με οξυγόνο... η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top