Έλενα Κουντουρά: «Στην πολιτική με αμφισβήτησαν από την αρχή»

Ο γνωστός τραγουδιστής που την έβαλε στον χώρο του μόντελινγκ

Δείτε όσα είπε η Έλενα Κουντουρά στο Breakfast@Star

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε η Έλενα Κουντουρά. Η πρώην υπουργός Τουρισμού, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μοντέλο άνοιξε τα χαρτιά της στη Μαίρη Αργυριάδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θητεία της στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον σεξισμό που δέχθηκε στην πολιτική, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια

Έλενα Κουντουρά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της

«Είμαι στην ελληνική Βουλή από το 2004 κι από το 2019 στην Ευρωβουλή. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν πήγα στην Ευρωβουλή, είχα ήδη μία πολύ μεγάλη αναγνώριση ως πολύ πετυχημένη Υπουργός Τουρισμού. Είμαι πάρα πολύ του καθήκοντος, μέσα από τον αθλητισμό πήρα όλα τα εφόδια για την υπόλοιπη ζωή μου», δήλωσε αρχικά.

Η Έλενα Κουντουρά διεκδικεί την επανεκλογή της στην Ευρωβουλή

Η Έλενα Κουντουρά διεκδικεί την επανεκλογή της στην Ευρωβουλή

«Η καριέρα στο μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία. Με είχε πάει ο Γιάννης Σαββιδάκης (σ.σ. ο γνωστός τραγουδιστής) να κάνω δοκιμαστικό για κάποια διαφημιστικά στην τηλεόραση κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός. 

Κουντουρά: Από την πασαρέλα «μήλο της έριδας» στην πολιτική!

«Για να είσαι κορυφαία για 12 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, πρέπει να είσαι επαγγελματίας. Μετά πέρασα στα περιοδικά κι από εκεί οδηγήθηκα στην πολιτική. Δέχθηκα αμφισβήτηση από την αρχή, επειδή προερχόμουν από τον χώρο της μόδας. Όταν έγινα υπουργός με επιτυχίες, τότε με αποδέχθηκαν και με αναγνώρισαν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια. 

Σε ερώτηση για τα πρόσφατα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Νόνη Δούνια σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, η Έλενα Κουντουρά απάντησε: «Όταν ένας άνθρωπος έχει μια θετική ενέργεια και μια καλή εμφάνιση, το κρίνουμε, ενώ ταυτόχρονα αυτό θεωρείται αυτονόητο. Είναι κρίμα. Δε θα έπρεπε οι άνθρωποι να κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση. Θα πρέπει να τους δίνουμε η δυνατότητα να βλέπουμε και το περιεχόμενο». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top