Κατερίνα: H ΔΕΠΥ, οι σπουδές της και η σχέση με τον πατέρα της Γ. Πλούταρχο

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, αλλά το άφησε για να μεγαλώσει εμάς»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας στην εκπομπή «The 2Night Show»

Η Κατερίνα Κακοσαίου είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της τραγούδι. Καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» μίλησε για την οικογένειά της, τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι, την αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και τη μαθησιακή δυσκολία με την οποία έχει διαγνωσθεί, τη ΔΕΠΥ. 

«Νιώθω και νομίζω πάντα θα το νιώθω, ότι πάντα μαθαίνεις φωνητικά και ότι είμαι ακόμη σε πολύ αρχάριο επίπεδο», είπε αρχικά η Κατερίνα, ακούγοντας κολακευτικά σχόλια για τη φωνή της. 

Κατερίνα: Οι σπουδές της και τα αδέλφια της

Η Κατερίνα έχει σπουδάσει Βιολογία και το μεταπτυχιακό της είναι στη βιομηχανία φαρμάκων. Ασχολείτο και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άλμα εις μήκος που ήταν η μεγάλη της αγάπη. Ο μεγαλύτερος αδελφός της είναι ο Γιώργος Κακοσαίος και ακολουθούν η Ελεονώρα, η Παναγιώτα και ο Κωνσταντίνος. 

«Πολλές φορές με προσερνάνε και πηγαίνουν στην αδελφή μου, την Ελεονώρα να βγάλουν φωτογραφία, γιατί μας μπερδεύουν. Είμαι 8 χρόνια μεγαλύτερή της», αποκάλυψε.

«Όλα τα αδέλφια τραγουδάμε. Κάποια στιγμή τους έβαλα μέσα στο στούντιο για να πούμε όλοι μαζί ένα τραγούδι. Η μητέρα μου τραγούδαγε κανονικά σε μαγαζιά. Ήταν τραγουδίστρια, αλλά το άφησε για να μεγαλώσει εμάς, φυσικά με τη βοήθεια της γιαγιάς μας», πρόσθεσε.

Για τα αδέλφια της, είπε πως η Ελεονώρα έχει βγάλει μια σχολή dj ,οπότε ίσως πάει προς τη μουσική τεχνολογία, ότι η Παναγιώτα δε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρόλο που έχει ωραία φωνή και πως «ο Κωστής, ο μικρότερος -είναι 13 σήμερα – έχει την πιο ωραία φωνή από όλους μας. Τώρα τελευταία ασχολείται με την τραπ, αλλά έχει πολύ ωραία φωνή, από πολύ μικρός μελέταγε Καζαντζίδη».

Η πρώτη φορά που τραγούδησε στη σκηνή και τα κλάματα στον πατέρα της

«Την πρώτη φορά που ανέβηκα σε σκηνή, ήταν όταν σπούδαζα στην Κύπρο, ήμουν 20 ετών. Ήμουν μόνη μου και οριακά ήμουν πλάτη στον κόσμο και κοίταγα τους μουσικούς από τη ντροπή μου… Ήταν απαίσιο, δε θέλω να ξέρω τι άκουσε ο κόσμος. Ήταν πολύ λάθος. Πήρα τον μπαμπά μου τηλέφωνο κλαίγοντας, μου είπε να του στείλω βίντεο, το κοίταζε και έλεγε, “όχι, δεν είναι αυτό το παιδί μου”», εξομολογήθηκε.

Kατερίνα για Γιάννη Πλούταρχο: «Ο μπαμπάς μου κοιμόταν 4 ώρες τη μέρα και τον είχα πάντα μέσα στο σπίτι»

«Ο μπαμπάς μου δεν είναι πολύ της τηλεόρασης. Ίσως τον έχει σώσει αυτό από πολλά, κατάφερε να κρατήσει οικογένεια. Ίσως είναι από τους ελάχιστους που το κατάφεραν αυτό, και ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα. Το θαυμάζω πολύ αυτό σε εκείνον… Κάποτε δούλευε 7 μέρες την εβδομάδα. Και οι φίλοι μου με ρώταγαν αν τον έβλεπα ως παιδί. Ο μπαμπάς μου δεν έχει χαθεί ποτέ από το οπτικό μου πεδίο, γιατί κοιμόταν ανέκαθεν 4 ώρες τη μέρα. Ξύπναγε το πρωί και τον είχα πάντα μέσα στο σπίτι, απλά τραγούδαγε το βράδυ. Από τριών χρονών μας έπαιρνε στα μπουζούκια, απλά κοιμόμασταν στους καναπέδες στα καμαρίνια», αποκάλυψε για τον πατέρα της. 

Γιάννης Πλούταρχος: Μαμά και κόρες το έριξαν στον χορό!

«Η μαμά είναι τα πάντα σε αυτή την οικογένεια, είναι πίσω από όλα, από τον μπαμπά, από τα παιδιά, από το σπίτι…», είπε για τη μητέρα της η νεαρή τραγουδίστρια.

Κατερίνα: «Έχω ΔΕΠΥ σε ποσοστό 85%»

Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στη μαθησιακή δυσκολία που αντιμετωπίζει, τη ΔΕΠΥ.

 

«Στο σχολείο ήμουν καλή μέχρι το γυμνάσιο, μετά το έχασα και το ξαναβρήκα στο πτυχίο. Σταμάτησα τον στίβο για το σχολείο. Έχω ΔΕΠΥ. Δεν είναι αυτό πρόβλημα, είναι κάποια μαθησιακή δυσκολία. Αν το έχεις σε υψηλό επίπεδο, ίσως κάτι να χρειαστεί να το κάνεις πέντε φορές. Ο ορισμός είμαι διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας. Για παράδειγμα αν κάτι δε σε ενδιαφέρει, δεν μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος πάνω από 10 λεπτά. Έχω κάνει εξετάσεις και έχω 85%. Είσαι πολύ υπερκινητικός άνθρωπος. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα», εξήγησε η Κατερίνα.

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μιλά για τη ΔΕΠΥ

«Δεν είναι κάτι σπάνιο. Μία καθηγήτρια που έκανα ιδιαίτερα μαθήματα το είχε βρει ότι έχω, αλλά σε ένα παιδάκι δεν το λες. Το αντιμετωπίζεις λίγο διαφορετικά. Δίνεις παραπάνω χρόνο, δεν ελέγχεις τόσο τα ορθογραφικά. Είναι στον βαθμό που όσο διαβάσω, δε θα μάθω ποτέ. Πρέπει αυτά τα παιδιά να αντιμετωπίζονται διαφορετικά, μπορούν να δώσουν εξετάσεις και προφορικά», κατέληξε η Κατερίνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top