Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μιλά για τη ΔΕΠΥ

Έχει δύο πτυχία, αλλά το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη

Η Κατερίνα Κακοσαίου κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, ενώ παράλληλα ασχολείται ενεργά με το TikTok, διαθέτοντας ένα πολύ ισχυρό account.

Μιλώντας για τα μαθητικά της χρόνια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου αποκάλυψε ότι στο Γυμνάσιο διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ. 

Γιάννης Πλούταρχος: Μαμά και κόρες το έριξαν στον χορό!

Ο Γιάννης Πλούταρχος στηρίζει την απόφαση της κόρης του Κατερίνας Κακοσαίου να γίνει τραγουδίστρια /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας

Ο Γιάννης Πλούταρχος στηρίζει την απόφαση της κόρης του Κατερίνας Κακοσαίου να γίνει τραγουδίστρια /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Ανδρέας Νικολαρέας

«Στο Γυμνάσιο ξεκίνησαν δυσκολίες και η καθηγήτρα μού είπε ότι έχω ΔΕΠΥ. Είχα δυσκολία στην εκμάθηση γιατί έχω σε μεγάλο βαθμό ΔΕΠΥ, αλλά δεν πειράζει. Αν χρειαστεί θα κάνω κάτι επί πέντε για να το καταλάβω».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ήθελε πριν καταπιαστεί με το τραγούδι να ολοκληρώσει πρώτα τις σπουδές της. Μάλιστα κατέχει δύο πτυχία: «Είχα προτεραιότητα τις σπουδές, τα πτυχία μου και μετά ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στη βιολογία και το δεύτερο στη βιομηχανία φαρμάκων».

Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου πήρε το πτυχίο της!

Σχετικά με την αντίδραση των γονιών της, όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια, αλλά και τη σύγκριση με τον πατέρα της, δήλωσε: «Εννοείται ότι υπάρχει το άγχος στη σύγκριση με τον πατέρα μου ειδικά όταν έχει πετύχει, μπαίνει το άγχος αν θα φανώ αντάξια. Έχω ευχαριστήσει τους γονείς μου για την αγάπη που πήρα.  Το νέο μου τραγούδι το έχει γράψει ο πατέρας μου και λέγεται ‘’Τι φταις κι εσύ’’».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top