Στέλιος Ρόκκος: Ενόχληθηκε όταν τον ρώτησαν για τον θάνατο του αδελφού του

Τι είπε ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον θάνατο του αδελφού του, για την σάτιρα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών, αλλά και για τη Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση. Ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος σχετικά με τον θάνατο του αδελφού του.

Όσον αφορά τη σάτιρα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών, ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε: «Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί πολιτικά έχουμε χούντα που απαγορεύεται να πεις το οτιδήποτε. Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παιδιά συγγνώμη εμείς δεν έχουμε τέτοια εδώ πέρα, προσέχουμε πάρα πολύ και δεν θα πούμε τίποτα που μπορεί να ενοχλήσει τον Πορτοσάλτε». 

«Δεν έχω ακούσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά η Μαρίνα Σάττι είναι μια απίστευτη τύπισσα και πολύ ταλαντούχα», σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top