Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από τον πλειστηριασμό - Η δήλωσή της

«Σκ@%@ τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. 500 ευρώ σύνταξη παίρνω!»

Δείτε όσα είπε η Νόρα Βαλσάμη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Μέσω της εκπομπής Το Πρωινό, έγινε γνωστό πως μετά από παρέμβαση πολύ γνωστής εταιρίας παραγωγής, ο πλειστηριασμός που θα γινόταν στο σπίτι της Νόρας Βαλσάμη στη Ραφήνα δεν πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Νόρα Βαλσάμη: Η κραυγή αγωνίας του γιου της Έρικ Ανδρέου

«Εντάξει, τακτοποιήθηκε. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεό! Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά! Ήμασταν παρέα και το είπαμε, κι αμέσως σε δύο μέρες μου το έκαναν. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε! Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω γιατί θέλει δουλειά μέσα στο σπίτι, που θα βρω ανθρώπους

Η Νόρα Βαλσάμη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου

Η Νόρα Βαλσάμη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δεν το περίμενα ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και μου έδωσε ο Θεός, μου πήρε τον Ερρίκο (σ.σ. τον αείμνηστο σύζυγό της, γνωστό σκηνοθέτη Έρρικο Ανδρέου) για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω», είπε στην εκπομπή.

«Σκ@%@ τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. 500 ευρώ σύνταξη παίρνω, η οποία δεν είναι τίποτα. Τίποτα δε φτάνει, ούτε να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, ντροπή, όλοι μου το λένε», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη η Νόρα Βαλσάμη. 

Γιος Νόρας Βαλσάμη: «Έχουμε χάσει ένα μέρος από το σπίτι στη Ραφήνα»

Πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός είχε δηλώσει στο Λοιπόν ότι χρωστούσε 18.000 ευρώ και κινδύνευε να χάσει το σπίτι της. Συγκεκριμένα είχε πει: «Δε λύθηκε το θέμα. Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν, κι εγώ: “Πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δε με ενδιαφέρει καθόλου”. Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δε με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν, γιατί χρωστάμε 18.000 ευρώ. Αλλά πού να βρω εγώ τώρα αυτά τα χρήματα;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top