Γιος Νόρας Βαλσάμη: «Έχουμε χάσει ένα μέρος από το σπίτι στη Ραφήνα»

«Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Έρικ Ανδρέου για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται με τη μητέρα του, Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Ερρίκου Ανδρέου.

Ο Έρικ Ανδρέου μίλησε στο T-live και στη δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου: «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Τι να λέμε είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό, έχουμε κενό μεγάλο κενό, το οποίο θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε και αυτό. Αυτό απλά είμαστε σε δύσκολη θέση».

Νόρα Βαλσάμη: Η κραυγή αγωνίας του γιου της Έρικ Ανδρέου

Για την κατάσταση υγείας της μητέρας του, είπε: «Δεν είναι καλά και θέλει πολύ προσοχή, γιατί έχει στεναχωρηθεί και έχει επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα».

Το μοναχοπαίδι της ηθοποιού ασχολείται με τη μουσική και εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια. Παλεύει σήμερα ολομόναχος να στηρίξει τη μητέρα του και λόγω οικονομικών δυσχερειών έχουν επιλέξει τη Σύρο ως μόνιμο τόπο κατοικίας.

Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη

Ήταν το 2018, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα. Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «αναγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».

Ο Έρικ Ανδρέου στην κηδεία του πατέρα του Ερρίκου Ανδρέου τον περασμένο Ιανουάριο

Ο Έρικ Ανδρέου στην κηδεία του πατέρα του Ερρίκου Ανδρέου τον περασμένο Ιανουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top