Ποια είναι η Μαρίνα Σπανού - Το τραγούδι που έγινε viral στο TikTok

H 20χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού κάνει καριέρα στο τραγούδι

H Mαρίνα Σπανού έχει ξεχωρίσει με την υπέροχη φωνή της και το ταλέντο της στη μουσική. Είναι η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και από μικρή ήξερε τι θέλει να κάνει στη ζωή της. 

H Μαρίνα Σπανού με τον πατέρα της, Χρήστο / Φωτογραφία: NDP

Ξεκίνησε με μια κιθάρα στην Αρεοπαγίτου. Από τότε μεσολάβησε ένας δίσκος και τώρα ετοιμάζει τον δεύτερο. 

Η 20χρονη καλλιτέχνης σπουδάζει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, πραγματοποιώντας τα πρώτα της βήματα με μεγάλη επιτυχία.

Αυτές τις μέρες έχει γίνει viral στο Tik Tok ένα τραγούδι – διασκευή που έκανε, το «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους. Το τραγούδι έχει κάνει χιλιάδες views στο Tik Tok αλλά και σε όλα τα social media. 

@marinaspanou_

@ yorgos_rous ❤️

♬ πρωτότυπος ήχος - Μαρίνα Σπανού

«Μεγάλωσα στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι. Μέχρι μια ηλικία, νομίζω γυμνάσιο πρέπει να ήταν, ήμουν πολύ κοινωνική, πολύ ανοιχτή, είχα πάντοτε μεγάλους κύκλους. Όταν ανακάλυψα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική, για κάποιον λόγο πήρα έναν δρόμο πιο μοναχικό. Καθόμουν μόνη μου, διάβαζα, προετοιμαζόμουν για το Εθνικό Θέατρο, ασχολούμουν πολύ με τα τραγούδια μου.

Αλλά και ως παιδί δυσκολεύτηκα να κοινωνικοποιηθώ. Δυσκολευόμουν να νιώσω ότι ταιριάζω σε έναν κύκλο, σε μία ομάδα. Πάντα ένιωθα σαν ένα αταίριαστο κομμάτι παζλ, που θα μείνει για λίγο και μετά θα αποχωρήσει. Να σου πω ότι, ακόμα βρίσκομαι σε αυτήν την αναζήτηση... Ακόμη και τώρα, που έχω ανθρώπους κοντά μου που αγαπάω και με αγαπούν -και νιώθω πολύ ευγνώμων που τους έχω. Νομίζω πάντα θα αισθάνομαι μία μονάδα λίγο ιδιαίτερη και λίγο ιδιόρρυθμη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο bovary.  

Χρήστος Σπανός: Η τρυφερή συνέντευξη με την κόρη του, Μαρίνα

Με τους γονείς της, Μελίνα Παιονίδου και Χρήστο Σπανό σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top