Ουγγαρέζος: «Πετάχτηκαν οι γλείφτες για να τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής»

Η απάντηση στον γκάλοπ του Γιώργου Λιάγκα για τα μπλοκ που έχει κάνει

Δείτε το σχετικό βίντεο με το γκάλοπ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»

Μέσα από τη στήλη που διατηρεί σε site, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε το γκάλοπ που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για να βρει πόσο άτομα από «Το Πρωινό» έχει μπλοκάρει ο πρώην φίλος του και συνεργάτης.

Λιάγκας για μπλοκ Ουγγαρέζου: «Σιχαίνεται έξι, μόνο από αυτήν την εκπομπή!»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας σε βραδινή τους έξοδο, όταν ήταν ακόμη φίλοι /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας σε βραδινή τους έξοδο, όταν ήταν ακόμη φίλοι /Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Η απάντηση του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού:

Mαγγίρα: Εξήγησε τον λόγο που τη μπλόκαρε στα social o Oυγγαρέζος

«Κάνανε «γκάλοπ» στο «Το Πρωινό» ποιους έχω μπλοκάρει. Είναι αλήθεια ότι σε διαφορετικές περιόδους και για διαφορετικούς λόγους (εκτός της κας Καλύβα που δε γνωριζόμαστε και τα φιλαράκια μου, Βαγγέλη Περρή και Γρηγόρη Μπάκα) επέλεξα να μην έχω σχέσεις. Είναι επίσης αλήθεια πως και μόνο γι’ αυτό το «σκετσάκι» που έκαναν, έδειξαν πως «ένα πρωινό» δεν έχουν καταλάβει για τον λόγο που με στεναχώρησαν – μια που με τους περισσότερους έχουμε φάει «ψωμί κι αλάτι» στο παρελθόν συνεργαζόμενοι και «πολεμώντας» για τους ίδιους στόχους. Και μόνο γι’ αυτό το αναίσθητο αστειάκι λοιπόν, θα είχε αξία το Instagram να είχε επιλογή: Μπλοκ-στο-Μπλοκ.

Ότι πετάχτηκαν και κάτι γλείφτες εκείνη την ώρα απ’ το πλατό και το κοντρόλ να δηλώσουν μπλοκαρισμένοι (χωρίς να είναι), μπας και τους παρατηρήσει ο παρουσιαστής τους. Μακάρι να «γκρεμίστηκε κανάς φούρνος» (όχι ο δικός τους) και να τους παρατήρησε… ότι με όλο αυτό το ευφάνταστο θεατρικό που στήθηκε με αφορμή εμένα, τουλάχιστον «έσκασε λίγο το χειλάκι» τους στο «Το Πρωινό». Άντε, σε κάνα μήνα πάλι, συνάδελφοι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top