«Έχω σβήσει τον Μουτσινά και την Μπάρκα, μιλούσαν άσχημα για μένα»

Ποιος πρώην παίκτης του Survivor το είπε;

Κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, με αποτέλεσμα το όνομά του να συζητιέται έντονα στις τηλεοπτικές εκπομπές. 

Χατζίδου για Κονδυλάτο: «Να κλείνουν τα μικρόφωνα όταν μιλάει»

Ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο, τον οποίο συνάντησαν οι κάμερες σε βραδινή του έξοδο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει μπλοκάρει τον Νίκο Μουτσινά και τη Δανάη Μπάρκα, επειδή μίλησαν άσχημα για εκείνον.

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε κατά του Περικλή Κονδυλάτου! 

«Έχω σβήσει από το Instagram πάρα πολλά άτομα που έχουν μιλήσει άσχημα για μένα. Όλες οι εκπομπές έχουν μιλήσει άσχημα για μένα. Ο Νίκος Μουτσινάς που με κορόιδευε, η Δανάη Μπάρκα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν εκφραστεί αρνητικά για μένα. Αυτό με τον Νίκο Μουτσινά ανήκει στο παρελθόν. Με παρίστανε ότι ψευδίζω, το οποίο είναι αλήθεια. Αλλά κανείς δεν βγήκε τότε να πει ότι μου κάνουν μπούλινγκ ή body shaming. Όταν βγήκα εγώ και είπα για τα κιλά, με έβρισαν όλοι και είπαν ότι κάνω body shaming. Τότε όμως ήταν οκ να βγει ένας άνθρωπος και να παριστάνει εμένα που ψευδίζω», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top