Κατερίνα Στικούδη: «Γέννησα "με έναν πόνο" που λένε - Έπιασαν οι ευχές»

Εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της

Στικούδη- Σερίφης: Oι πρώτες δηλώσεις φεύγοντας από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της- βίντεο Happy Day

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη.

Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο φορώντας τις πιο στιλάτες μπότες

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το εξιτήριό του από το μαιευτήριο. Ο τοκετός εξελίχθηκε πολύ ομαλά και γρήγορα και οι ευτυχισμένοι γονείς έλαμπαν από ευτυχία, έχοντας στο port bebe τον νεογέννητο γιο τους, που θα πάρει το όνομα «Νίκος».

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης/  NDP Ανδρέας Νικολααρέας

Κατερίνα Στικούδη- Βαγγέλης Σερίφης/  NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία αυτή τη φορά, μπορώ να πω. Ήταν η διαδικασία πιο εύκολη, ομολογώ. Πιο γρήγορα έγιναν όλα. Δεν το πίστευα ότι βγήκε τόσο γρήγορα. Κοιτούσα τον Βαγγέλη με απορία.. ότι τελειώσαμε; αυτό ήταν; Τώρα θα τον έχω στα χέρια μου;», σχολίασε.

«Σε δυόμιση ώρες είχα γεννήσει, μια σπρωξιά. Πώς λένε “μ’ έναν πόνο”… έπιασαν οι ευχές», είπε η Κατερίνα Στικούδη, βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

Στο σπίτι περίμενε να γνωρίσει τον αδελφό του, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, ο 2,5 ετών Βύρωνας.

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στον μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο», έγραψε η τραγουδίστρια στην πρώτη ανάρτηση στο instagram μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top