Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι απάντησε για τη νέα του σχέση

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα του σύντροφο

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της και είπε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι πια single! 

Τον παρουσιαστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη και μεταξύ άλλων τον ρώτησε και για την προσωπική του ζωή.

«Να ρωτήσετε τη Φαίη, εκείνη που τα είπε, εκείνη να τα διευκρινίσει. Δεν θα κάνω μπλοκ τη Φαίη Σκορδά που είπε ότι δεν είμαι solo», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Για την Ιλένια Ουίλιαμς, την οποία θεωρεί οικογένειά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Η Ιλένια είναι δικός μου άνθρωπος και φυσικά και την αγαπώ. Σε κάθε περίπτωση είναι “θετικά προκατειλημμένη” γιατί είναι δικός μου άνθρωπος, οπότε θα θέλει το καλύτερο για εμένα. Είμαστε οικογένεια με την Ιλένια». 

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νίκος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε η Φαίη Σκορδά και παραδέχτηκε πως ο δημοσιογράφος εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένος ξανά.

«Είναι μια σχέση που είναι ακόμη στην αρχή, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχει σχέση με τον χώρο και είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα. Ο Δημήτρης θέλει να το προστατέψει όσο μπορεί. Είναι πολύ χαρούμενος, περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Έχει πολύ καλές προοπτικές», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top