Νίκος Μακρόπουλος: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το νέο του τραγούδι

Έχει τίτλο «Λάθος καρδιά γυρεύω» και είναι σε στίχους Βασίλη Καρρά

Το νέο του τραγούδι μας παρουσιάζει ο Νίκος Μακρόπουλος. Έχει τίτλο «Λάθος Καρδιά γυρεύω» και είναι σε στίχους Βασίλη Καρρά και μουσική Γιάννη Φρασέρη/Χρήστου Σαντικάι.

Υπάρχει μια ιδιαίτερη ιστορία πίσω από αυτό το τραγούδι, καθώς ήταν η επιθυμία του Βασίλη Καρρά να το ερμηνεύσει ο φίλος του Νίκος Μακρόπουλος.

Νίκος Μακρόπουλος: Τι του ζήτησε κλαίγοντας ο Βασίλης Καρράς πριν πεθάνει

«Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει “Πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να πεις ένα τραγούδι και να βάλεις την ψυχή σου”. Ξεκίνησε να κλαίει, να κλαίω και εγώ και κλείσαμε το τραγούδι. Την άλλη μέρα του έστειλα το τραγούδι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Το κλείσαμε γιατί κλαίγαμε και οι δύο. Ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε γιατί μετά από λίγες εβδομάδες έφυγε», είχε πει πρόσφατα στο The 2Night Show ο Νίκος Μακρόπουλος για τον Βασίλη Καρρά.

«Λάθος Καρδιά γυρεύω» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τον Νίκο Μακρόπουλο λίγο πριν πεθάνει

«Λάθος Καρδιά γυρεύω» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τον Νίκο Μακρόπουλο λίγο πριν πεθάνει

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο.

Κυκλοφορεί από τη Sonar music.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top