Γνωστό ζευγάρι μαζί στον Πάνο Καλίδη - Διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού

Πρεμιέρα με τα πιο λαμπερά ονόματα της σόουμπιζ

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη του Πάνου Καλίδη στο Breakfast@Star

Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Bodega, με τον Πάνο Καλίδη, στα ηνία της διασκέδασης, και μαζί του τον Θανάση Βασιλάκο, αλλά κι ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτριών, που ανέβασαν ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας τους.  

Καλίδης – Μάρκογλου: Απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για τον χωρισμό τους

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με το κέφι του κόσμου, να εκτοξεύεται στα ύψη

Ο μοναδικός διασκεδαστής Πάνος Καλίδης, στα καλύτερά του, έδωσε όλο του το είναι onstage, με το γλέντι και τον λουλουδοπόλεμο, να έχουν την τιμητική του, και τους θαμώνες, να τον αποθεώνουν. 

Αντίστοιχα με την σειρά του, ο Θανάσης Βασιλάκος, κέρδισε για μία ακόμη φορά το στοίχημα, παρουσιάζοντας ένα non stop πρόγραμμα. Εκρηκτική στο show της, η Ανχελίτα, μοναδική και η λαϊκή ερμηνεύτρια Μαρία Κίου, εντυπωσιακή η Γεωργία Τουμαντζή, ενώ η DJ Μαριλίτα, έβαλε «φωτιά» στα decks.  

H Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου κι ο Κώστας Πηλαδάκης με τον Χάρη Σιανίδη στον Πάνο Καλίδη

H Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου κι ο Κώστας Πηλαδάκης με τον Χάρη Σιανίδη στον Πάνο Καλίδη

Το λαμπερό «παρών» στην πρεμιέρα, έδωσαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Πάνου Καλίδη, ανάμεσά τους, ο Άρης Σοϊλέδης, που γιόρτασε και τα γενέθλιά του, αλλά κι ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση που διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού.  

Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης: «Φουντώνουν οι φήμες ότι περνούν κρίση»

Χάρης Σιανίδης, Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου κι Αρης Σοϊλέδης

Χάρης Σιανίδης, Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου κι Αρης Σοϊλέδης

Ο Πάνος Καλίδης, μαζί με τον Θανάση Βασιλάκο, κι όλο το επιτελείο τους, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, απέδειξαν πως θα είναι οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης, στο hot spot του Περιστερίου, το Bodega!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top