Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η αγάπη που νιώθω για την κόρη μου είναι πρωτόγνωρη»

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά τη γέννηση της κόρης του

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Οι δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του στο Breakfast@star

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιας και πριν από λίγες εβδομάδες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Ο ηθοποιός έγινε πατέρας - Γέννησε η σύζυγός του

Αγοραστή Αρβανίτη- Θανάσης Τσαλταμπάσης σε βραδινή έξοδο, το 2019/ NDP

Αγοραστή Αρβανίτη- Θανάσης Τσαλταμπάσης σε βραδινή έξοδο, το 2019/ NDP 

Η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τον ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης Anastasia The Musical στο Θέατρο Παλλάς και μίλησε γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Ανατρίχιασα όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη»

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση /Φωτογραφία Instagram

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση /Φωτογραφία Instagram

«Η πατρότητα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Εύχομαι σε όποιον το θέλει να καταφέρει να το κάνει. 6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες. Ενώ είμαι άυπνος είμαι μέσα στην ενέργεια. Τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τα πατήματά μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όπως όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη Γη. Υπάρχει άγχος, αλλά η φύση προνοεί και γίνονται τα πράγματα. Όλη μας η αγάπη μεταφέρθηκε στο μωράκι μας. Αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από εσένα. Η αγάπη που νιώθω γι’ αυτό το πλασματάκι είναι πρωτόγνωρη», δήλωσε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top